Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!De band tussen moeder en kind is uniek! Het is zelfs de sterkste verbinding tussen twee mensen die er bestaat! Als moeder word je graag herinnerd aan deze band. Een manier om deze herinnering tastbaar te maken is door het dragen van ‘mama sieraden’.

De band tussen moeder en kind

De band tussen moeder en kind wordt al gevormd tijdens de zwangerschap. Uit Canadees onderzoek is bijvoorbeeld naar voren gekomen dat de hartjes van pasgeboren baby’s sneller gaan kloppen als ze de stem van hun moeder horen. De pasgeboren baby’s herkennen de stem van hun moeder, die ze in de buik al horen en een band mee vormen. De stem maakt ze blij en stelt ze gerust. Een mama sieraad die je goed aan deze band tijdens de zwangerschap hieraan doet denken is dit zilveren geboorte sieraad in de vorm van een hart.

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Of dit mooie mama sieraad dat goed laat zien dat de harten van moeder en kind verbonden met elkaar zijn.

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Ook de ouders maken wat mee tijdens de zwangerschap. Door de verwachtingen en het onzekere kunnen emoties hoog oplopen. Dit helpt bij het voorbereiden op het aankomend ouderschap. Bij moeders zijn gedurende de zwangerschap sterke hormonen aan het werk. Hoe dichter je bij de uitgerekende datum komt, hoe meer Oxytocine er vrijkomt in de hersenen. Dit ‘love hormoon’ geeft je een gevoel van verliefdheid en helpt een mens uitgroeien tot een liefdevolle ouder.

Ook bij de bevalling zelf en bij het geven van borstvoeding wordt de band tussen moeder en kind hechter door het vrijkomen van Oxytocine. Het gelukshormoon komt niet alleen bij de moeder vrij, maar ook bij het kind!

Eén van de mooie mama sieraden die je doet terugdenken aan de tijd van de geboorte zijn deze schattige voetjes met een kleurvolle geboortesteen. Voor iedere maand is er een aparte geboortesteen met een andere kleur. In dit mama sieraad kun je natuurlijk ook de naam en de datum van de geboorte laten graveren.

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Het is belangrijk om gedurende de opvoeding de band aan te sterken en veel moederliefde te geven. Kinderen die geen moederliefde krijgen, hebben het namelijk emotioneel veel zwaarder en groeien fysiek en mentaal minder hard volgens onderzoek. De band tussen moeder en kind is dus erg belangrijk! Heb je veel ruzie met je kinderen? Onthoud dan dat kinderen nooit zo heftig en onredelijk kunnen reageren, als ze er niet 100% zeker van zijn dat je enorm veel van ze houdt!

Een mooi mama sieraad dat de band tussen moeder en kind goed weergeeft is dit zilveren moeder en kind-sieraad.

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Zoek je dus als moeder een tastbare herinnering aan de hechte band tussen jou en je kind? Dan zijn de mama sieraden van Names4ever iets voor jou!

Mamasieraden van Names4ever

Bij Names4ever heb je een ruime keuze uit mama sieraden; immers iedere band tussen moeder en kind is anders! We hebben verschillende sieraden, zoals een hanger, bedeltje of een armband. Je kunt kiezen tussen mamasieraden van zilver en goud en met of zonder een geboortesteentje. Verder hebben we verschillende vormen mamasieraden: met voetjes, handjes, of met een afbeelding van een moeder en kind. Maar wat de moedersieraden van Names4ever zo uniek maakt, is dat je jullie namen of een korte boodschap in de sieraden kunt laten graveren. Zo geef je je mama sieraad een persoonlijke touch!

Bestel nu je mamasieraad bij Names4ever!

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Names4ever

Bronvermelding

Toon jullie bijzondere band met mama sieraden!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *