Maed for Mini wintercollectie 2016

Mead for miniOp dinsdag 6 september aanstaande vindt de lancering plaats van de wintercollectie 2016-2017 van baby/kinderlabel Maed for Mini.

Het baby/ kinderlabel Maed for mini laat voor dit seizoen een sterke productontwikkeling zien, waarbij het thema ‘Wild at Heart’ de boventoon voert.
De collectie is geïnspireerd op het vrolijke kinderboek: ‘Meneer Tijger wordt wild’. De ontwerpen, vormgegeven in comfortabele fits en zacht katoen, hebben een gebalanceerde mix van dierenprints en sprekende pastelkleuren. Alle stoffen in deze collectie zijn GOTS gecertificeerd.

Maed for mini

Maed for mini is bedacht en opgericht door de Rotterdammers Maerle Mulder en Edward Ouwekerk. Inmiddels samenwonend in Amsterdam, met hun 2 kinderen en Maine Coon Arie. Dit jonge eigentijdse baby/kinderlabel is een samensmelting van chaotisch creatief en creatief functioneel. Verbonden door een sterke behoefte aan verdieping en verwondering. Samen komen zij tot bijzondere concepten die zich kenmerken door eenvoud, functionaliteit, oorspronkelijkheid, onalledaagse details en tijdloosheid. Fotografie, typografie, mensen met een passie, producten met een goed verhaal, dieren en gelaagdheid zijn inspiratiebronnen. De grootste inspiratiebron zijn hun kinderen.

Mead for mini

Mead for mini Mead for mini Mead for mini
Mead for mini Mead for mini Mead for mini

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Maed for Mini
Meer herfst/winter mode

Mead for mini