Maak indruk met Kerst met Love Letterpress

kerstlabels van Love LetterpressEen kaartje met kerst sturen, doen we als sinds de 19e eeuw. Met een kaart in de techniek letterpress maak je dit jaar indruk. Een oude boekdrukkunst in een modern jasje. Je voelt de magie van inkt en de techniek in het papier samen komen, hierdoor komt er een mooi reliëf in het papier. Het zijn de details die het doen met kerst. Fijne feestdagen!

Van kerstkaart naar tafel decoratie

De ‘Cut & Create’ is een unieke kerstkaart om te versturen! Het is niet alleen een prachtige kaart om te krijgen, je kan de kaart daarna óók voor het kerstdiner gebruiken. Je knipt de illustraties los en gebruik dit vervolgens als tafeldecoratie. Dit mooie detail kunnen de gasten van het kerstdiner vast niet ontgaan. Cut & Create is verkrijgbaar voor € 3,75 en is op 630 grams (zware kwaliteit) kraft papier gedrukt.

kerstlabels van Love Letterpress

Label het kerst diner

Met de ‘Merry Christmas’ kerst labels geef je een cadeau net dat beetje extra! Het zijn net kleine cadeautjes die je mag uitpakken aan tafel. Wil je een kerstcadeau geven onder de kerstboom? Met een kerstlabel in letterpress ben je er helemaal klaar voor. Naast het ‘Merry Christmas’ label zijn er nog meer labels om de feestdagen helemaal af te maken. Prijs € 1,99 per set (4 stuks).

Maar er is meer…

Naast een kerstassortiment, kun je bij Lindsey ook terecht voor het ontwikkelen van een eigen trouwstijl of geboortestijl. Denk hierbij aan save-the-date kaarten, trouwkaarten / geboortekaarten, uitnodigingen, labels, baby voorspellingskaarten, trouw- en geboorteborden, stempels, menukaarten, posters, bierviltjes, slingers en zelfs trouw- en geboorte taarten die helemaal passen bij de overige items.

Over Love Letterpress

Love Letterpress ontwerpt en drukt in een prachtige oude techniek van de boekdrukkunst (Letterpress), maar met een moderne twist. Alles wordt met een oude handdegelpers (1942) gedrukt. Eigenaar Lindsey Knoop zegt: ‘Het blijft een feestje om achter de drukpers te staan. Als ontwerper geeft het een ultiem gevoel om iets te ontwerpen en het daarna ook daadwerkelijk te kunnen drukken.’ Bekijk het complete assortiment op www.loveletterpress.nl.

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Love letterpress
Meer blogs over Kerstmis
Kerstmis met kinderen
De leukste kerstliedjes

kerstlabels van Love Letterpress

BabyBaby