Lunchen met Nijntje

campusserieNa een heerlijk, ontspannen zomervakantie staat het volgende schooljaar voor de boeg. Spannend en opwindend om de nieuwe juf te ontmoeten en alle klasgenootjes weer te zien. Maar, met de nieuwe campuslijn van Rosti Mepal wordt de eerste schooldag meteen een feestje. Het merk brengt handige én hippe schoolbekers en broodtrommels in verschillende designs uit.

Spelen, leren en bewegen; een dagje school vergt een flinke dosis energie. Met de stevige en trendy campuslijn van Rosti Mepal nemen kids in ieder geval voldoende eten en drinken mee. De collectie heeft maar liefst 20 verschillende, vrolijke designs en zijn van uitstekende kwaliteit. De broodtrommels en schoolbekers sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje.

De campusserie bestaat uit een volledige lunchbox in verschillende kleuren en maten. Van een mini fruitbakje tot grote broodtrommel met bijpassende schoolbeker of pop-up fles. In deze bekers kan drinken meegenomen worden, zonder te lekken. Ideaal voor actieve, enthousiaste kids.

Stoere jongetjes kunnen kiezen voor het Cars 2 thema. Dit assortiment bestaat uit een Cars broodtrommel, Cars schoolbeker en een Cars pop-up beker. Op de buitenkant van deze lunchbox staat een afbeelding van Lightning MqQueen. Andere jongens thema’s zijn: het Nederlands elftal, Spiderman, Planes en nog veel meer.

Voor de meiden is er ook genoeg keuze, bijvoorbeeld de Disney Princess Debut, waarbij de favoriete Disney prinsessen Belle, Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje worden afgebeeld. Ook deze serie bevat een broodtrommel (geschikt voor max. 4 boterhammen), een schoolbeker en een pop-up beker.

nijntje lunchbox

Over Rosti Mepal

Rosti Mepal is al 60 jaar bekend om haar bewaaroplossingen, beslagkommen, serveerschalen, kinder- en kampeerserviezen, lunchproducten en Campus producten. Een vergelijkbare positie had het van oorsprong Deense merk Rosti, eveneens opgericht in het midden van de vorige eeuw. In 1993 werden de twee merken Mepal en Rosti samengebracht in één onderneming: Rosti Mepal.

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
Meer blogs over nijntje
Meer blogs over Rosti Mepal
Meer informatie over schoolkinderen
Creatieve tips voor een gezonde lunchbox
Basisonderwijs: Welke school kies je?
Spannend – De eerste dag naar school!
Naar school! De vakantie zit er weer op!

BabyBaby

Geef een reactie