LoveStation22: Beestachtig leuk met een heel hoog knuffelgehalte

Lovestation22Gek op dieren? Dan hoef je anno 2016 helemaal niet meer naar een dierentuin, de Noordpool, de diepste oceaan of de donkerste jungle; je zorgt gewoon dat je de collectie van LoveStation22 in huis haalt. Wel zo veilig (want het bijt niet!), super hip en net zo leuk en aaibaar.

Stink het hier?

Of je nou gek bent op panda’s, ijsberen, koala’s, tijgers, leeuwenwelpjes, pinguins, orka’s, tropische vissen of desnoods een stinkdier (jazeker, een van de LoveStation22-fans verzocht op Facebook om een stinkdier op de nieuwe ontwerpen): dit gave en piepjonge Nederlandse merk heeft het allemaal op de kleding staan.

Lovestation22

Kleur bekennen met LoveStation22

De kleuren voor de nieuwe collectie zijn vrolijk en tegelijk ook echt winters. Een felle blauw, gecombineerd met de welbekende zwart witte strepen. En gemêleerde breisels, in zwart en in jeans blauw. Maar ook zwart met wit en roze en gemengde blauwtinten met een brons accent. Verder nog mint met een winterse turquoise en grijs met een accent van lime groen.

Exclusief en hip

LoveStation22 is hip, betaalbaar, exclusief én in beperkte oplage geproduceerd. In de maanden juli, augustus en september worden de winkels voortdurend aangevuld met nieuwe items. De prijzen van deze collectie zijn heel vriendelijk: jurkjes kosten bijvoorbeeld tussen de € 29,95 tot € 39,95.

Goede daad

En hoe fijn is het te weten dat je met het dragen van deze te gekke kleding ook nog eens een goede daad verricht! Want LoveStation22 doneert – samen met haar winkeliers – voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het WNF. Ieder seizoen wordt hiervoor een specifiek project benoemd. Voor winter 2016 wordt dit bekendgemaakt via Facebook.

Lovestation22 Lovestation22 Lovestation22
Lovestation22 Lovestation22 Lovestation22

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over LoveStation22
Meer mode voor de herfst/winter

Lovestation22

Geef een reactie