Love koffie

love koffie

Van de coolste espressobar in Seattle en het hipste café van Melbourne tot het gezelligste koffietentje in Amsterdam, je kunt tegenwoordig geen koffiespeciaalzaak meer inlopen zonder er een barista te treffen die – naast goede koffie – de mooiste melkschuimkunst in je kopje tevoorschijn tovert. En met de overweldigende keuze aan koffiemachines zet je nu ook thuis het lekkerste kopje koffie.

De voordelen van het dagelijks drinken van koffie

Maar daar houdt het niet op. Dankzij Love koffie maak je een heerlijk zelfgemaakt kopje koffie dat niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook fantastisch uitziet. Het enige wat je thuis nodig hebt is een koffiezetapparaat en wat melk. Van een klassieke tulp tot een verfijnde lauwerkrans, je maakt ze allemaal zelf met gestoomde melk, een rijke espresso basis … en een vaste hand.

Naast stap-voor-stapinstructies om het lekkerste kopje koffie te zetten én je eigen latte art te maken, bevat dit boek werk van de grootste latte-artiesten ter wereld. Laat je inspireren door hun schuimsculpturen, free pouring, etstechnieken en vele andere voorbeelden om zelf te volgen.

Onze mening

Wat een leuk boek is dit! Het staat vol voorbeelden om zelf de mooiste, liefste en grappigste kopjes koffie te maken. Om je grote liefde mee te verwennen of gewoon jezelf. De voorbeelden zien er enorm inspirerend uit en in het boekje zitten ook een aantal malletjes, waarmee je zelf prachtige kopjes kan serveren. Het enige dat je nodig hebt is: koffie, gestoomde melk, de malletjes en heel veel zin om ermee aan de slag te gaan.
Met een zo’n warm dampend stukje liefde, verover je ongetwijfeld het hart van je Valentijn!

love koffie

Specificaties

TitelLove koffie
UitgeverijBBNC
AuteurRyan Soeder en Kohei Matsuno
Illustrator
Aantal pagina’s96
Prijs10,99 euro
ISBN9789045321387
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

De leukste musthaves!
De voordelen van het dagelijks drinken van koffie
Meer leuke boeken over en voor de liefde
Meer creatieve en knutselboeken
Leuke valentijnsknutsels
Valentijnsdag – Verwen je geliefde

Bronvermelding

Tekst en fotografie: Marion Middendorp

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie