Little Love – Maak Maartje Beter

Little Love - Maak Maartje BeterHielpen slimmeriken van 3-8 vorig jaar Lisa Leert Lopen (Speelgoed van het Jaar 2015 in België en een dikke nominatie voor de titel in Nederland), dit jaar kunnen ze een nieuwe uitdaging aan. Het zusje van Lisa is ziek. Maartje mankeert van alles, wie maakt haar beter?

Kleintjes mogen voor het eerst hun eigen pop beter maken, door in de huid van de dokter te kruipen. Maartje is me er eentje, ze heeft last van allerlei kwaaltjes. Vijftien maar liefst, maar daar kan de bevlogen poppenmoeder of -vader vast zelf iets aan doen! Maartje’s wangen gloeien als ze koorts heeft, haar knie of haar arm lichten op als ze is gevallen. Maartje geeft gelukkig zelf aan waar ze last van heeft, vraagt om verzorging, maar leert haar verzorg(st)er ook alles over hygiëne, voeding en beweging.

Dus alles komt uiteindelijk goed! Met de bijgeleverde hulpmiddelen als de thermometer, spuit, pleister, een medicijnflesje met lepel en de stethoscoop maakt de poppenmoeder of -vader Maartje uiteindelijk weer een op en top fit poppenkind. Via www.vtechdolls.com kunnen ouders kwaaltjes toevoegen, zo verveelt zorgen voor Maartje nooit.

Ook is aan het naspelen van de stevige band tussen ouders en kind gedacht. Maartje is lief en slim, ze kan eenvoudig gepersonificeerd worden (wederom via de website; www.vtechdolls.com) waardoor ze datum, tijd, voornaam, verjaardag, verschillende feestdagen, het dagelijks ritme en de wekelijkse activiteiten van de poppenmoeder of -vader onthoudt. Maartje zingt en praat, kent meer dan 100 vrolijke zinnetjes, melodietjes en liedjes.

Maak Maartje Beter is dé troef die VTech dit jaar inzet om interactief leren nog persoonlijker, spannender en leuk te maken.

Verkoopinformatie

Titel Maartje Beter
Merk VTech
Prijs 49,95 euro
EAN 3417761795231
Leeftijd
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over speelgoed van VTech

Little Love - Maak Maartje Beter


BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie