LEGO Friends – Seizoen 3

LEGO Friends - Seizoen 3Home Entertainment brengt later dit jaar het derde seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Met het derde seizoen van LEGO Friends kun je meegaan op de avonturen van de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Verzamel je eigen vriendinnen en mis niets van de gloednieuwe LEGO Friends volume 3.

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

De vriendinnen in LEGO Friends

Olivia
Ze is het belangrijkste karakter van de serie. Ze is een milieuactiviste en erg intelligent. Ze geniet van de wetenschap, wandelen, fotograferen, school en tekenen.

Stephanie
De natuurlijke, zelfverzekerde leider van het stel is Stephanie. Ze is erg sociaal, creatief, georganiseerd en houdt van feestjes plannen, verhalen schrijven en ballet.

Emma
Als fashionista van de groep is Emma het trendy meisje. Ze maakt sieraden en houdt van interieur design en make-overs in welke vorm dan ook!

Mia
De roodharige dierenliefhebber Mia is vegetariër. Ze brengt haar vrije tijd het liefste door met dieren en is goed in sport. Daarnaast kan ze drummen, houdt ze van goocheltrucs en is ze de meest koppige van het stel.

Andrea
De muzikant van de groep is Andrea, ze is een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft, ze kan ze geweldig koken en ze werkt in een café.

Onze mening

Op deze DVD vind je maar liefst 3 spannende afleveringen (van 21 minuten) van de favoriete serie LEGO Friends. De vriendinnen beleven ook nu weer allerlei spannende avonturen en hebben uiteraard ook het nodige plezier met elkaar. Voor iedere LEGO friends-fan natuurlijk een absolute musthave!

LEGO Friends - Seizoen 3

Specificaties

Titel LEGO Friends – Seizoen 3
Uitgeverij Warner Bros
Prijs 12,99
ISBN 5051888227442
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke dingen om te gaan zien
Meer leuke DVD’s
Meer blogs over Warner Bros

LEGO Friends - Seizoen 3

BabyBaby

Geef een reactie