Vliegende start voor Legends22

Vliegende start voor Legends22Legends22 maakte dit jaar een vliegende start. De eerste pilot-collectie, die halverwege maart in de winkels lag, is zeer overweldigend ontvangen. Er zijn inmiddels 45 verkooppunten verdeeld over Nederland, België en Denemarken en dat is iets om waanzinnig trots op te zijn. Het geeft heel duidelijk weer hoe professioneel en goed de eerste collectie is opgezet.

Broers en zussen in stijl

Als broertje van het merk LoveStation22 timmert Legends22 lekker aan de weg met vergelijkbare materialen, kleurstijlen, prints en artworks. Deze originele werkwijze zorgt ervoor dat broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes gehuld kunnen gaan in soortgelijke items.

“Legends22 staat voor prints en artworks van zeer hoog niveau.”

Eye-Catchers maken de mode

Legends22 is er zeker eentje om in het oog te houden. Mooie grafische prints en echte artworks sieren 40 verschillende stoere styles. Daarnaast is er een uitgebreid kleurenscala aan basic longsleeves en t-shirts met korte mouw, die elke outfit compleet maken.

Vliegende start voor Legends22

De collectie focust zich voornamelijk op bovenstukken en dit zorgt ervoor dat elk item tot in detail prachtig is uitgewerkt. T-shirts met lange en korte mouw, stoere vesten en hoody’s met gave prints, gewatteerde bodywarmers, doorgestikte colberts in de meest prachtige kleuren en sweaters met fantastische artworks. Deze items gaan stuk voor stuk een HIT worden in de wereld van kids-fashion. Wees hier dus op tijd bij!

Wie goed doet, goed ontmoet

Naast het maken van fantastische kleding, heeft Legends22 ook een heel groot en warm hart. Voor elk kledingstuk dat verkocht wordt, doneren zij namelijk een vast bedrag aan de Johan Cruyff Foundation. Deze foundation “brengt de jeugd in beweging” door o.a. Cruyff Courts te bouwen en schoolpleinen uitdagender te maken.

Vliegende start voor Legends22 Vliegende start voor Legends22 Vliegende start voor Legends22
Vliegende start voor Legends22 Vliegende start voor Legends22 Vliegende start voor Legends22

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Legends22
Meer herfst/winter mode
Babymaten – Welke maat heeft mijn baby?

Vliegende start voor Legends22