Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!

Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten.

Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!

Poppenmeiden met stijl

De L.O.L. Surprise! zijn bijdehante poppenmeiden met sprankelende persoonlijkheden. Wie komt er uit jouw bol tevoorschijn? Misschien heb jij straks de stoere rock chick, of een stijlvolle diva in handen. Je weet het pas wanneer je alle lagen open hebt gemaakt. Na het uitpakken kun je de overgebleven bol als tasje gebruiken om het popje in op te bergen. De accessoires zijn ook te gebruiken op andere L.O.L. Surprise! popjes om unieke combinaties te creëren. Met het bijgeleverde flesje kan je de pop echt water laten drinken. Reageert ze niet op de fles, geef haar dan een bad en kijk wat er gebeurt!

Top of flop met Rob #lolsurprise #unboxme

Uitpakken, ruilen en verzamelen

Verzamelen is dé trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise! blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de unboxing trend, zeer populair op platformen als YouTube. Bij iedere laag die wordt uitgepakt, neemt de spanning toe. Het is gemakkelijk voor kinderen om hun L.O.L. Surprise! collectie uit te breiden, of te variëren omdat de accessoires deelbaar en ruilbaar zijn met vriendjes of vriendinnetjes.

Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!

Verkoopinformatie

Titel LOL Surprise Pop
Merk MGA Entertainment
Prijs 9,99
EAN 0035051546764
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
MGA Entertainment
LOL Surprise

Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *