De kunst van het nietsdoen in de praktijk

De kunst van het nietsdoen in de praktijk

Iedereen heeft het weleens meegemaakt het moment waarop na een crisis alles weer ten goede keert, komt altijd wanneer je de strijd hebt opgegeven. Dat ophouden met strijden, leven in het nu, dát is de kunst van het nietsdoen – de kunst om op het juiste moment te doen wat juist is. En wat juist is, openbaart zich vanzelf door af en toe stil te staan om te luisteren en te voelen.

In De kunst van het nietsdoen in de praktijk behandelt Theo Fischer de praktische aspecten van het taoïstische principe van Wu Wei – doen door niet te doen – die in zijn bestseller De kunst van het nietsdoen onderbelicht zijn gebleven.

Mindful zwanger zijn, hoe doe je dat?

Onze mening

Misschien heb je zelf ook wel de ervaring dat ‘loslaten’ in de meeste gevallen jezelf ten goede komt. Wanneer je je vastbijt in een probleem of kwestie zal de oplossing of helderheid pas komen, nadat je het hebt los gelaten. Juist door niets te doen, gebeurt er heel veel…
In dit boek wordt redelijk ingewikkelde materie zo helder mogelijk uitgelegd, namelijk het taoïstische principe van Wu Wei, doen door niets te doen.

Specificaties

TitelDe kunst van het nietsdoen in de praktijk
UitgeverijBBNC
AuteurTheo Fischer
Illustrator
Aantal pagina’s190
Prijs14,95 euro
ISBN9789045311623
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer boeken over mindful leven
Mindful zwanger zijn, hoe doe je dat?
Meer boeken over ontspannen

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie