Krabbelpost Nintendo 3DS – Gratis te downloaden

Krabbelpost Nintendo 3DS - Gratis te downloadenKrabbelpost biedt een leuke nieuwe manier om met je vrienden te communiceren via Nintendo 3DS-systemen. Deze app is nu verkrijgbaar als gratis download in de Nintendo eShop. Spelers kunnen op het touchscreen tekenen en hun snelle krabbels naar vrienden sturen. Via optionele, betaalde cursussen kunnen gebruikers ook beroemde Nintendopersonages leren tekenen. Zo kunnen gebruikers vrienden berichten sturen in de stijl van The Legend of Zelda, of een anekdote opleuken met een personage uit Splatoon.

In deze free-to-start toepassing kunnen spelers op het touchscreen berichten schrijven of tekenen voor mensen in hun Nintendo 3DS-vriendenlijst, en deze via SpotPass versturen. Zo kunnen ze via grappige krabbels communiceren met vrienden op afstand. Gebruikers kunnen ook berichten sturen die zich uitspreiden over verschillende panelen en geheime panelen toevoegen voor een extra dramatisch effect. De ontvangende vriend moet dan even wachten om te zien welke maffe communicatie hem nou weer is toegestuurd.

Krabbelpost Nintendo 3DS - Gratis te downloaden

Artiesten-in-de-dop kunnen ook optionele tekencursussen aanschaffen die zijn gebaseerd op bepaalde Nintendo-personages en –series. Zo kunnen tekenaars hun vaardigheden oppoetsen voordat ze hun handgetekende creaties op hun vrienden loslaten. De cursussen zijn te koop als 12 cursuspakketten gebaseerd op series als Animal Crossing, Super Mario en Mario Kart. Ook zijn er cursussen met leuke tekeningen van Nikki, die terugkeert om spelers door Krabbelpost te loodsen.

Deze cursussen zijn ook te koop als onderdeel van premiumpakketten, die spelers beloont met meer inkt om in berichten te gebruiken, diverse cursussen en meer kleuren om hun krabbels nog meer persoonlijkheid te geven. Het Nintendo premiumpakket en superpremiumpakket zijn nu te koop en voorzien gebruikers van vier cursussen, meer ruimte voor notities en een nieuwe kleur. Spelers kunnen ook sommige cursussen van zowel de cursusset als het premiumpakket proberen met één gratis oefenles per pakket.

Zonder aanschaf kunnen spelers de resultaten niet opslaan of naar vrienden sturen, maar door een volledige les te proberen kunnen ze wel ontdekken of het iets voor ze is.

Spelers kunnen ook pictogrammen van games* toevoegen aan hun berichten, gebaseerd op welke games ze onlangs gespeeld hebben. Een leuke manier om vrienden te vertellen wat ze gespeeld hebben of om titels aan te bevelen.

Meer informatie

Meer leuke weetjes
Meer blogs over Nintendo
Meer leuke apps

Geef een reactie