Met korting scoren voor kerst!

Met korting scoren voor kerst!Ben jij ook al om je heen aan het kijken voor leuke cadeautjes voor onder de kerstboom? Ik wel. Eigenlijk doe ik dat zo’n beetje het hele jaar door, want als eenmaal de decembermaand is begonnen, is het vaak al druk genoeg. Op tijd cadeaus inkopen, vind ik wel zo prettig. Scheelt ook weer een hoop decemberstress.

Zonder lijstjes

Het liefst werk ik zonder verlanglijstjes, zodat de verrassing des te groter is bij het uitpakken. Het hele jaar houd ik mijn oren open en steeds als ik mijn zoon of partner iets hoor zeggen in de sfeer van ‘Oh, dat zou ik wel willen hebben’ of ‘Dat heb ik nog nodig’, dan pak ik snel een pen en schrijf ik het direct op mijn ‘cadeautip-lijst’.

Kortingen in de gaten houden

Op die manier kun je eventuele kortingen ook beter in de gaten houden. Als halverwege het jaar iets in de aanbieding is wat ik toevallig op mijn cadeaulijst heb staan, laat ik dat natuurlijk niet lopen. Ik verstop het gewoon tot Kerstmis is in mijn kledingkast. Daar komen mijn mannen toch nooit in.

Met korting scoren voor kerst!

Notebook

Zo had ik bijvoorbeeld voor mijn partner een notebook op mijn lijstje staan, zo’n boekje om in te schrijven. Hij gebruikt dit soort boekjes om zijn songteksten en akkoorden in te schrijven, voor zijn gitaarspel. Nou zag ik toevallig in de Heinekenstore een notebook. Eentje met een stoere Heinekenster erop. Hoe vet is dat! Daar kun je goed mee voor de dag komen. En het leuke is dat je op dit moment in de Heineken Store tot 50% korting krijgt op alle merchandise van Heineken! Want ook Heineken viert Black Friday!

Met korting scoren voor kerst!

Als ik dan toch korting krijg…

Ik hou van korting en als ik dan toch korting krijg, kijk ik nog even verder in de shop. En jawel, ik zie nog iets wat ik op mijn cadeaulijst heb staan. Namelijk een handige tas. Mijn partner is professioneel traumaacteur en toevallig had ik een paar maanden geleden hem horen zeggen dat hij een nieuwe tas kon gebruiken. En deze ziet er prefect uit! Vooral met die extra opbergzakken voor zijn schminkattributen. En laten we eerlijk zijn, die tas ziet er echt retestoer uit! Ik weet zeker dat hij daarmee gaat scoren.

Ik ga iemand heel blij maken deze kerst! Ik verheug me nu al op zijn gezicht! Nu alleen nog op zoek naar cadeautjes voor mijn zoon.

Meer informatie

Meer leuke weetjes

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Heineken.

Related Post