Kinderfantasie komt tot leven met dit droomdeurtje!

Kinderfantasie komt tot leven met dit droomdeurtje!

Gelooft jouw kind in elfjes of draken? Nodig ze uit en breng de fantasie tot leven! Dankzij dit nieuwe product van het merk Droomdeurtjes leren kinderen omgaan met hun emoties en gevoelens en leren ze dat het goed is om deze te delen. De Droomdeurtjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Eerlijk Speelgoed.

Het is voor kinderen een hele klus om te leren omgaan met alle emoties en gevoelens. En voor de ouders kan het een uitdaging zijn om hun kind te leren dat ze hen alles mogen en kunnen vertellen. De Droomdeurtjes kunnen een grote rol spelen in dit proces.

Voor elk kind een elfen- of drakenvriendje

Eigenaresse Wendy Venema van Eerlijk Speelgoed is groot fan van het idee achter de Droomdeurtjes. Ze vertelt: “Vroeger had ik een grote fantasie en zou ik dolgelukkig zijn met een deurtje waarmee ik contact kon maken met de Droomwereld. Ik vind dat elk kind de kans moet krijgen om een onzichtbaar vriendje te hebben, waarmee een vertrouwensband opgebouwd kan worden.” De Droomdeurtjes zijn hiervoor ideaal. Door het contact met de sprookjeswereld en de persoonlijke verbintenis met een elfje of draakje bouwt een kind hier een echte band mee op.

Elk Droomdeurtje (€ 24,99) dat op een kinderkamer geplaatst wordt, wordt zichtbaar in het Droombos. Het elfje of draakje dat dit deurtje vindt kan er de eerste keer zonder problemen doorheen en vindt dan de sleutel die het kindje heeft achtergelaten. Vanaf dat moment kan alleen het elfje of draakje met de sleutel via het deurtje naar de kamer van het kind. Via de bijbehorende brievenbus kunnen kind en elfje/draakje met elkaar communiceren. De ouders kunnen hierop inspelen door briefjes voor het kindje achter te laten namens het elfje of draakje. Zij kunnen zo hun kind leren dat het oké is om bepaalde gevoelens te hebben en dat het fijn is om dit te delen.

Kinderfantasie komt tot leven met dit droomdeurtje!

Duurzaam geproduceerd

Eerlijk Speelgoed is gespecialiseerd in duurzaam houten speelgoed en heeft als missie om elk kind op een veilige en duurzame manier te laten spelen en leren. De Droomdeurtjes vormen de perfecte aanvulling op de collectie. Elk deurtje wordt met de hand gemaakt en geverfd en is verpakt in gerecycled karton. Buiten het sleuteltje en raampje bestaan de deurtjes volledig uit hout van bomen die speciaal voor de productie zijn geplant. Bovendien zijn de deurtjes CE gecertificeerd.

Over Eerlijk Speelgoed

Tijdens haar zwangerschap in 2014 merkte Wendy Venema dat de vraag naar eerlijk en duurzaam houten speelgoed groter was dan het aanbod. Zij en haar partner grepen deze kans met beide handen aan en richtten Eerlijk Speelgoed op. Naast een vaste collectie van onder andere Sevi, Wonderworld en Waytoplay, zijn er regelmatig leuke aanvullingen in bepaalde thema’s, zoals de Droomdeurtjes. Bijna wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe, eerlijke producten.

Liefs Marion

Meer informatie

Help, mijn kind wil een hoogslaper
Meer leuke hebbedingen!

Kinderfantasie komt tot leven met dit droomdeurtje!
lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie