Kies uw hond

Kies uw hondDeze gids belicht honderd populaire hondenrassen met hun afzonderlijke persoonlijkheden en geeft een welkom inzicht in de manier waarop deze honden bij mensen en andere huisdieren passen. Van veel dierenliefhebbers zijn honden het favoriete huisdier. We vallen gemakkelijk voor de charmes van deze viervoeter, waardoor we soms niet meer nuchter nadenken over de keuze voor een hond.

Wat de potentiële hondeneigenaar echt nodig heeft is een eerlijke rasbeschrijving. Die behoort de positieve kenmerken te belichten, maar ook te wijzen op eventuele tekortkomingen van het dier. Kies uw hond geeft deze informatie. Het boek is een koopwijzer die van honderd rassen de eigenschappen beschrijft en een goed advies geeft hoe de hond van uw keuze zal passen in zijn nieuwe huis en bij uw levensstijl. Elk ras is schitterend afgebeeld, terwijl een kleurengrafiek direct inzicht geeft in zeven belangrijke karaktereigenschappen.

Onze mening

Een handige gids voor iedereen die er over nadenkt een hondje in het gezin op te nemen. In dit boekje staan alle specifieke eigenschappen beschreven waardoor je heel gericht een ras kunt uitzoeken die het beste past in jullie leven. Maar niet alleen het karakter wordt duidelijk omschreven, ook de specifieke verzorging, leefomgeving, type eigenaar, omgang met andere huisdieren, beweging en nog veel meer! Hartstikke handige gids dus!

Specificaties

Titel Kies uw hond
Uitgeverij Fontaine Uitgevers
Auteur Amanda O’Neill
Illustrator
Aantal pagina’s 224
Prijs 14,95 euro
ISBN 9789059563629
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over honden
Meer boeken over huisdieren
Lees eens een hond – Opgroeien met honden

Geef een reactie