Kids worden kleine skisterren in Galtür

Kids worden kleine skisterren in GaltürGaltür, in het Tiroler Paznaun, breidt haar wintersportmogelijkheden voor families uit. Met het nieuwe project ‘Playground Snow’ leren kinderen van drie tot zeven jaar oud, onder begeleiding van pedagogisch geschoolde skileraren, spelenderwijs de eerste meters op de latten te maken. Daarnaast heeft de familiebestemming voor dit winterseizoen geïnvesteerd in een nieuwe tienpersoonsgondellift, een nieuwe piste en kunstmatige besneeuwing.

De op 1.600 meter hoogte gelegen wintersportbestemming Galtür, biedt families vanaf dit winterseizoen een uniek lesprogramma voor kinderen van drie tot zeven jaar oud. Het eindeloos herhalen van dezelfde oefeningen is niet meer van deze tijd. Het speciale programma ‘Playground Snow’ is geheel afgestemd op de behoeftes van kids van deze tijd, waarbij vooral plezier centraal staat. Met deze pedagogisch verantwoorde aanpak leren kinderen spelenderwijs te remmen en bochtjes te maken.

Met de speciaal ontwikkelende vijfdaagse cursus ‘Siggi Snow Hero Week’, zijn de lessen optimaal afgestemd op de eisen van jonge skiërs. Of het nu een Indianen en Cowboy party is of een schattenjacht, de kids beleven de meest spannende avonturen in de sneeuw. De cursus wordt afgesloten met een spannende race waarbij de kleintjes hun ski-vaardigheden kunnen tonen. De vijfdaagse cursus kost € 203,- per kind.

Kids worden kleine skisterren in Galtür

Nieuwe Breitspitzbahn gondellift en meer…

Vanaf komend winterseizoen maken gasten in Galtür gebruik van de nieuwe tienpersoonsgondel, de Breitspitzbahn, die de oude tweepersoonsstoeltjeslift vervangt. De gondel vervoert in 48 cabines maar liefst 2.400 personen per uur. Het dalstation (1.770 meter hoogte) is uniek gelegen onderaan de stuwdam van de Kopssee. Het bergstation vind je 50 meter van het oude bergstation op een hoogte van 2.295 meter.

In de nabijheid van de nieuwe lift is een drie kilometer lange nieuwe piste gekomen. Om de sneeuwzekerheid in het skigebied te optimaliseren zijn er nieuwe sneeuwkanonnen geïnstalleerd.

Extra informatie

Meer leuke tips om te gaan doen
Meer leuke vakantietips
Meer leuke tips voor de wintersport
Wintersport met kleine kinderen


BabyBaby

Geef een reactie