Julius Zebra – Rollebollen met de Romeinen

Julius Zebra - Rollebollen met de RomeinenJulius Zebra – Rollebollen met de Romeinen van Gary Northfield, het eerste deel van de Julius Zebra-serie, is grappig, spannend en informatief, met zwart-wit illustraties en allerlei weetjes over het Romeinse Rijk.
De jonge en eigenwijze zebra Julius wordt samen met zijn vriendje Cornelius, een wrattenzwijn, door soldaten ontvoerd en naar Rome gebracht. Daar moet hij al vechtend zijn hachje redden in de gevaarlijkste arena aller tijden: het Colosseum! Rollebollen met de Romeinen is voor jongens en meisjes vanaf zeven jaar.

Onze mening

Wat een hilarisch boek is dit! Zeker weten dat dit boek met veel plezier door kinderen wordt gelezen. Het is absoluut grappig. Leuk detail: de pagina’s zijn met Romeinse cijfers genummerd!
De grappige illustraties zorgen er voor dat kinderen niet gelijk een lap tekst voor zich zien, maar waardoor de pagina’s zijn opgedeeld in kleinere stukken tekst, wat ze meer uitnodigt om te lezen. Het is een dik boek, maar het zal ongetwijfeld snel door je kind zijn uitgelezen! Absoluut een tip voor straks in de koffer mee op vakantie!

Specificaties

Titel Julius Zebra – Rollebollen met de Romeinen
Uitgeverij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Auteur Gary Northfield
Illustrator
Aantal pagina’s 288
Prijs 14,99 euro
ISBN 9789024570133
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over dieren
Meer kinderboeken over zebra’s
Meer kinderboeken voor 7 jaar en ouder
Songteksten van de leukste kinderliedjes over dieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *