Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk

Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk

Na haar boek ‘Goed bevallen?’ vervolgt Josje Huisman haar missie om ouders te inspireren en te helpen tijdens de eerste periode na de geboorte van hun kindje. Voor het Nederlandse tassenmerk Laauw heeft zij een biologische tassencollectie ontworpen. “Ik was in mijn hoofd al tekeningen aan het maken voor de perfecte tas.” De tassen zijn vanaf vandaag te bestellen.

Kersverse moeder

Als kersverse moeder merkte Huisman dat ze een aantal verschillende tassen had, maar geen een waarin kwaliteit, design en gemak verenigd waren. Toen ze door het Nederlandse tassenmerk benaderd werd, was er dan ook direct een match.

Josje Huisman

Josje Huisman laat weten: “Duurzaam, handig en van nu. Dat is de collectie die ik heb ontworpen voor Laauw. Ik merkte na de geboorte van Kamari dat het erg moeilijk was om een tas te vinden die aan alle drie die eisen voldeed. Ik was in mijn hoofd al tekeningen aan het maken voor de perfecte tas. Toen ik benaderd werd door het Nederlandse merk, zijn we mijn ideeën gaan ontwikkelen. Ik ben heel trots op het resultaat.”

Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk

Luiertas

De collectie bestaat uit drie tassen in verschillende kleuren: De Mia, de Leva en de Luna. De Mia is een luiertas waarbij design voorop staat, maar waarin daarnaast aan alles is gedacht. Zo is er ruimte voor (wasbare) luiers, een flesje en doekjes. Het heeft bovendien allerlei handige extra’s zoals een wetbag, een kinderwagen-clip, een thermisch flessencompartiment en een verschoningsonderlegger voor de baby. Dat de tas op de rug gedragen kan worden, vergroot de flexibiliteit van de drager. De Leva en de Luna zijn twee ronde, overzichtelijke all-season tassen die draagbaar zijn als schoudertas én rugzak, met de kwaliteit van Laauw.

De Mia wordt gemaakt van biologisch waxed canvas en komt in twee kleuren. De twee ronde tassen bestaan uit ecologisch leder met het BSCI-keurmerk en komen in vier kleuren. 

Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk

Goodiebag

De collectie is vanaf 19 november te bestellen op Laauw.com.
Wie in de eerste week een tas bestelt, maakt kans op een van de 20 goodiebags die door Josje zijn samengesteld.

Liefs Marion

Meer informatie

Baby: Ontwikkeling & verzorging
Make-up voor kinderen: alles wat je als moeder moet weten!
Ongezien een luiertas dragen? Easy!
Noppies Maternity De Zomercollectie 2020
Top vijf! Kleine tasjes voor grote feesten!
Handtas en luiertas in één
Oh my goody lanceert mamadagboek en nieuwe collectie planners.
Babyuitzet, kwaliteitseisen voor de baby
Dubbelzijdige tandenborstels voor kleine kinderen!
Wat zit er in de luiertas?

Bronvermelding

Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk
lijn vadersenmoeders

Shop hier onze favorieten:

BabyBaby