Jills Modemeisjes

Jills ModemeisjesIk heb goede herinneringen aan het spelen met een aankleedpop. Ik kon er uren mee zoet zijn. Geen idee waarom ik het nou zo leuk vond, maar dat ik het leuk vond, is wel een feit. Als ik het boek ‘Jills Modemeisjes’ open sla, gaat mijn hart weer een beetje sneller kloppen. Dit boek is een klein stukje jeugdsentiment, maar dan nog leuker. Je kunt namelijk de kleertjes zelf helemaal inkleuren! In het boek vind je ook verschillende modellen van aankleedpoppen. Ieder met een eigen kledinglijn. Hoe leuk is dat! Zo is er een ‘Cowgirl’, een echte ‘Rockchick’ en natuurlijk een heuze ‘Glamour girl’. Het zijn er maar liefst zeven, zodat er voor ieder meisje wel een lievelingsthema bij zit. Ook de aankleedpoppen kun je naar eigen inzicht inkleuren.

Uitknippen

Na het inkleuren kun je de poppen uitknippen en op een lege pagina plakken. Voor iedere pop zit er namelijk een extra bladzijde in het boek, waar je de pop opnieuw op kunt plakken en uit kunt knippen. Hierdoor wordt de pop extra stevig.

Ben je helemaal een creatieveling? Dan kun je natuurlijk ook je eigen outfit ontwerpen!

Onze mening

Van dit boek werd ik erg blij en ik kan mij voorstellen dat dit voor meisjes vanaf 8 jaar, erg leuk kan zijn. Het is natuurlijk al hartstikke leuk om de poppen en kleertjes naar eigen smaak in te kleuren, maar het wordt er alleen maar leuker op, wanneer je ermee kan spelen. Voor de kleinere kinderen is het handig om papa of mama even te vragen om de poppen en kleertjes uit te knippen, want het is wel belangrijk dat de labeltjes aan de zijkanten eraan blijven zitten, zodat deze om de pop gevouwen kunnen worden.
Met dit boek in huis heb je voorlopig geen kind meer aan de kleine dames!

Jills Modemeisjes

Specificaties

Titel Jills Modemeisjes
Uitgeverij Karakter Uitgevers
Auteur Jill Schirnhofer
Illustrator Jill Schirnhofer
Aantal pagina’s 40
Prijs 14,99 euro
ISBN 9789045214917
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over voor 7 jaar en ouder
Leuke knutselboeken

Jills Modemeisjes

Geef een reactie