Ik ben woedend!

ik ben woedendNa ‘Mijn lichaam is van mij!’van gelauwerd illustratrice en schrijfster Dagmar Geisler, komen we nu in dezelfde serie met ‘Ik ben woedend!’ In deze bijzondere uitgave leren kinderen dat boos zijn heel normaal is, maar dat er ook manieren zijn om deze boosheid beter te hanteren. En hoe ga je om met iemand die boos is op jou? ‘Ik ben woedend!’geeft op liefdevolle en praktische wijze antwoord op vragen rondom deze emotie.

Zomaar een passage

Soms komt de woede heel langzaam opzetten. Eerst ben ik maar een klein beetje boos, maar dan wordt het erger en erger totdat ik woest ben.
En soms ben ik opeens zo woedend dat ik er zelf van schrik.
Als iemand vraagt waarom ik zo boos ben, weet ik dat meestal precies.

Onze mening

Een boek over boosheid en woede voor kinderen. Hoe voelt het en hoe ga je hiermee om? Met een uitgebreid voorwoord voor ouders, door een sociaal-pedagoog.

Specificaties

Titel Ik ben woedend!
Uitgeverij NBD Biblion
Auteur Dagmar Geisler
Illustrator Dagmar Geisler
Aantal pagina’s 29
Prijs 12,95 euro
ISBN 9789462020474
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over boosheid
Meer kinderboeken over emoties

Geef een reactie