IJssculpturen-expositie met beroemde kunstwerken opent in Scheveningen

IJssculpturen-expositie met beroemde kunstwerken opent in ScheveningenVanaf morgen zijn op de boulevard van Scheveningen tegenover het Kurhaus beroemde kunstwerken van o.a. Picasso, Rembrandt en Andy Warhol te zien als ijssculpturen tijdens de ICE Expo. De expositie ‘Famous ART in ICE’ wordt geopend door Tim Akkerman en toont ’s werelds bekendste meesterwerken door professionele ice carvers uit ijs gebeeldhouwd. Tijdens de eerste week van de expositie kunnen bezoekers de ice carvers live in actie zien. De ICE Expo is onderdeel van het Cool Event Scheveningen, waar tevens de schaatsbaan op het Kurhausplein en de Roetsjbaan vanaf De Pier toe behoren. Nog tot midden januari worden er in Scheveningen talloze winterse activiteiten georganiseerd. Zo is er op 10 december behalve de ICE Expo om 19.00u ook een winterse vuurwerkshow op de boulevard.

Meer informatie: www.cooleventscheveningen.nl

IJssculpturen-expositie met beroemde kunstwerken opent in Scheveningen

IJssculpturen en vuurwerk

De ICE Expo Scheveningen wordt zaterdag 10 december geopend door Tim Akkerman en is tot 8 januari 2017 te zien. Tijdens de eerste week (tot en met 17 december) zijn de ice carvers iedere dag aanwezig om live met zagen, beitels, hamers, schuur- en schaafwerk de laatste hand te leggen aan hun ijskunstwerken. De expositie is te zien in een gekoelde tent op de boulevard van Scheveningen ter hoogte van het Kurhaus, en bestaat uit 17 ijssculpturen. Er is ook een ICE bar waar bezoekers een cool drankje kunnen drinken. Naast de expositie biedt het Cool Event ook groepsarrangementen met een workshop ice carving. Na de opening van de expositie op zaterdag 10 december is er om 19.00 uur op de boulevard van Scheveningen een spetterende wintervuurwerkshow.

Over Cool Event

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Lars de Geus en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar is de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kan iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geschaatst worden. Op de boulevard kan men vanaf de Pier naar beneden glijden over een 30 meter lange ijsglijbaan.
www.cooleventscheveningen.nl

Meer informatie

Meer tips om te gaan doen
Meer blogs over winterse activiteiten

IJssculpturen-expositie met beroemde kunstwerken opent in Scheveningen

BabyBaby

Geef een reactie