IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen

IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in ScheveningenOp zondag 19 november om 09:30 uur doen 50 enthousiastelingen mee aan de Wim Hof Challenge onder leiding van trainer Angelique van Vliet. Zij heeft de methode geleerd van ‘The Iceman’ Wim Hof himself.

Na een korte introductie en training loopt iedereen op blote voeten een ronde over de ijsbaan. De echte waaghalzen kunnen ook nog een duik nemen in een van de ijsbaden. De Ice Challenge wordt gevolgd door een uitdagende bootcamp om lekker op te warmen.

Na afloop van de sportieve ochtend krijgen alle deelnemers een gezond ontbijt bij La Galleria. Voor meer informatie of inschrijven zie www.cooleventscheveningen.nl

Deelname

Inschrijven voor de bootcamp en Ice Challenge kan via de website www.cooleventscheveningen.nl. Deelname bedraagt € 15,- en is inclusief een ontbijt bij La Galleria aan het Kurhausplein.

IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen

Over Cool Event

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Lars de Geus en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar is de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kan iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geschaatst worden. Op de boulevard kan men vanaf de Pier naar beneden glijden over een 30 meter lange ijsglijbaan.

IJskoude bootcamp op de schaatsbaan in Scheveningen

Meer informatie

Leuke tips om te gaan doen!

Bronvermelding

Foto’s: JanEventPictures.nl

BabyBaby

Geef een reactie