Huttopia voor een heerlijk kampeergevoel

De Franse organisatie Huttopia opent dit jaar vijf nieuwe bestemmingen in Frankrijk en twee nieuwe locaties in Noord-Amerika. De vernieuwende visie spreekt aan. Huttopia brengt kamperen terug naar de essentie van vrijheid, natuur en buitenleven, maar combineert dit met het comfort van deze tijd. Zeg maar kamperen 2.0, of glamping à la Huttopia. Met deze hele nieuwe kijk op natuurcampings en verblijfsaccommodatie geeft Huttopia haar gasten letterlijk veel ruimte.

Huttopia

De nieuwe locaties van Huttopia zijn zorgvuldig geselecteerd. De ligging in de natuur en een bijzonder landschap zijn de eerste voorwaarden. Geïnspireerd door de ‘campgrounds’ in de natuur van Noord-Amerika verblijven de gasten altijd op een locatie midden in de natuur en hebben veel groen rondom hun tent, chalet of kampeerplaats. Elke Huttopia Village of Camping heeft natuurlijk zwemwater of een zwembad en een activiteitenprogramma.

Huttopia voor een heerlijk kampeergevoel

Canvas & Hout

In eigen beheer ontwikkelt de organisatie verschillende tenten en chalets met inspirerende namen als de ‘Trappeur’, ‘’Bonaventure’ en ‘Cahutte’. De variatie is groot, van stevige tenten tot houten chalets. Het type ‘Cahutte’ biedt ‘the best of both worlds’ en combineert het comfort van een blokhut met de slaapervaring van een tent. De Huttopia-accommodatie is zo ontwikkeld dat deze past in het natuurlijke landschap. Altijd vrijstaand met veel privacy en ruimte, in plaats van strakke rijtjes of directe buren.

Ontdekken en aandacht voor elkaar

Huttopia onderscheidt zich niet alleen door de keuze voor ruimte en natuur. Huttopia is kleinschalig, met menselijke afmetingen, natuur georiënteerd en heeft de echte kampeer-spirit. Dat is een hele andere beleving in een markt voor campings en vakantieparken die wordt gedomineerd door enorme campings en vakantieclubs met grote zwembaden, veel drukte en lawaai. Dat heeft weinig met het authentieke kamperen te maken.

Alle Huttopia-locaties zijn terug te vinden op www.huttopia.com.

Liefs Marion

Extra informatie

Zell am See–Kaprun in Oostenrijk – Perfect voor de zomervakantie!
Vakantienieuws Slovenië voorjaar 2020
Het Noorderlicht spotten
Met de kids het water op! Waar moet je aan denken?
Fietsen met het hele gezin? Dit zijn de mooiste fietsroutes in Nederland
Op vakantie met kleine kinderen, zó pak je koffers in!
Winter in het Zwarte Woud
Vakantiekriebels
Op vakantie met de kleine, voorkom chaos en denk hieraan!

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders

BabyBaby