Je huis veranderen in een Escape room

Ben jij ook zo verzot op Escape Rooms? Ik ben er zelf niet zo goed in, maar ik vind het wel hartstikke leuk! Rocco snapt daarentegen de spellen veel sneller, dus als hij erbij is, lukt het doorgaans prima om de spellen op de juiste manier uit te spelen. Ik merk echter wel, dat hoe vaker je dit soort spellen speelt, hoe beter (en sneller) je het eraf gaat brengen. Je begint de logica en denkwijze sneller door te krijgen.

Door alle Coronamaatregels is het niet mogelijk een Escape room te bezoeken, maar gelukkig kunnen we deze spellen ook gewoon thuis spelen. Er zijn zoveel leuke Escape Room spellen te koop op dit moment…!

Opgesloten in huis

Nu we met z’n alleen zo’n beetje opgesloten zitten in ons eigen huis (ons huis lijkt nu zelf wel een Escape Room), begint zo hier en daar na een paar weken de verveling wel toe te slaan. We beleven binnen niet zoveel, dus de gesprekken met de partner zijn inmiddels ook niet meer zo diepgaand. Netflix is leuk, maar om nou iedere avond naar een beeldscherm te staren, verhoogt ook niet echt de feestvreugde. Het spelen van een spelletje met elkaar, kan dus een fijne afleiding zijn.

Escape Room
14,99 euro
Escape Room
27,95 euro
Escape Room
30,99 euro
Escape Room
39,95 euro

Met elkaar aan de slag!

Identity Games heeft allerlei leuke uitdagingen om met elkaar aan te gaan. Vooral leuk voor kinderen vanaf een jaar of twaalf. Er zijn spellen met verschillende thema’s, spellen die je met het hele gezin kunt spelen en spellen die je met z’n tweeën kunt doen. Wat bijvoorbeeld leuk kan zijn voor jou en je partner, als de kids op bed liggen!

Het spelen van dit soort spellen gaat om samenwerking. Werk samen om de puzzels op te lossen en ontrafel het mysterie binnen 60 minuten. En die 60 minuten kan soms nog een pittige klus zijn! Want wat gaat een uur dan snel! Soms is de tijd voorbij als ik het idee heb, dat we nog maar net begonnen zijn.

Je huis veranderen in een Escape Room

Samen winnen

De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is samenwerken de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd…

Ik wens jullie heel veel succes!!

Liefs Marion

Extra informatie

Corona en zwangerschap
Herinneringen maak je samen
42% thuiswerkers kleedt zich anders dan op normale werkdag
Kijkje achter de schermen bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Het Klokhuis over vrijheid
Agent Binky: Huisdieren van het Universum
Nieuw online platform van Studio 100

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn vadersenmoeders

BabyBaby