House of Jamie

House of JamieHouse of Jamie lanceert een vernieuwde year-round collectie bestaande uit tijdloze nursery, bed-time en on-the-go essentials. Daarnaast is er een nieuwe kleur toegevoegd: Powder Pink. Een perfecte toevoeging voor de huidige sophisticated collectie met minimalistische designs en verfijnde details. Ontdek de made-to-last en soft essentials voor de nursery, on-the-go of slaapkamer om de perfecte ‘little universe’ te creëren voor jouw kleintje.

Collectie

De complete Baby Essentials & Home lijn is uitgevoerd in de nieuwe kleur Powder Pink; mix & match voor de juiste stijl in jouw babykamertje. Verschillende items hebben een nieuw design gekregen, zoals de dekentjes, de aankleedkussenhoes, de reisslaapzak en de opbergzak voor luiers. Specifieke details zijn aangepast voor een meer sophisticated stijl en er is gekozen voor minder kleurcontrast voor een neutrale, stoere look. Een edgy twist voor deze collectie; zowel de bow-tie slab als het speendoekje zijn nu ook uitgevoerd in black. En het speendoekje komt in twee nieuwe schattige designs: de perfecte bow-tie en een moon shape, beide uitgevoerd in de herkenbare Italian fleece cotton met jersey voering.

Ecologisch

House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen en materialen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn 100% Fair Trade en Oeko-tex gecertificeerd.

House of Jamie

House of Jamie

Het label is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Barbara Gouka, en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor een tijdloze en exclusieve baby essentials & home collectie. In eerste instantie ontwikkeld voor haar eigen kids Jamie en Teddie, en inmiddels uitgebreid met een kledinglijn voor boys & girls van 0-8 jaar. Het label blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs en kleur. House of Jamie is wereldwijd verkrijgbaar, o.a. in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Italië, Australië, Hong Kong en Japan.

Promotiefilmpje

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over House of Jaimie

House of Jamie

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *