House of Jamie herfst/winter 2016

House of Jamie herfst/winter 2016Welcome to our playful little universe! House of Jamie lanceert haar nieuwe herfst & winter collectie: minimalistisch, sophisticated en een tikkeltje rebels. Ook komt het label met een super gave aanvulling, want vanaf nu is de gehele collectie ook beschikbaar voor kids tot acht jaar! Een ‘grown up’ collectie getypeerd door de tijdloze en playful House of Jamie touch.

Collectie

De nieuwe collectie bestaat uit minimalistische en edgy designs uitgevoerd in super zachte eco-friendly katoen van hoge kwaliteit. Twee nieuwe maten zijn toegevoegd aan de apparel collectie: 110-116 (5-6 jr) en 122/128 (7-8 jr). Een sophisticated en tijdloze look met edgy details nu beschikbaar voor onze sweet little babies en de grotere kids. Boys will be boys in hun sturdy Long Zip Sweater en Knee Patch Jogger. Of ga voor de girly rebel look met de Dungaree Dress in combi met de Collar Tee. Voor de little ones is een must-have basic toegevoegd; de Collar Bodysuit in een baby boy & girls uitvoering. En wanneer ze op hun grote broers en zussen willen lijken dan is de Knee Patch Jogger en Dungaree Dress ook beschikbaar in de kleinste maatjes.

House of Jamie herfst/winter 2016

Ecologisch & Fair trade

House of Jamie selecteert de fijnste en meest natuurlijke materialen voor haar collecties. Alle stoffen zijn eco-friendly, vrij van schadelijke stoffen en Oeko-tex gecertificeerd. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik! De kleding en accessoires items worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul onder 100% fair trade omstandigheden.

Over house of Jamie

Het label is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Barbara Gouka, en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ voor een tijdloze en exclusieve accessoire collectie. In eerste instantie ontwikkeld voor haar eigen kids Jamie en Teddie, nu ook uitgebreid met een kledinglijn voor boys & girls van 0-8 jaar. Het label blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs en kleur. House of Jamie heeft op dit moment over de 90 verkooppunten in meer dan 17 landen o.a. in Nederland, België, Scandinavië, Italië, Australie, Hong Kong, Japan en Bahrein.

House of Jamie herfst/winter 2016 House of Jamie herfst/winter 2016 House of Jamie herfst/winter 2016
House of Jamie herfst/winter 2016 House of Jamie herfst/winter 2016 House of Jamie herfst/winter 2016

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over House of Jaimie
Meer herfst/winter mode
Babymaten – Welke maat heeft mijn baby?

House of Jamie herfst/winter 2016

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *