Hoezo roze wolk?!

Hoezo roze wolk?!

Hoera, je wordt moeder! Die negen maanden en de bevalling zijn even doorbijten, maar je krijgt er iets prachtigs voor terug. Op het moment dat je baby er is, zit je samen met je kindje en je partner heerlijk op een roze wolk…
Maar vaak is de realiteit anders en lijkt die roze wolk eerder op een grijze wolk. Er zijn bijvoorbeeld complicaties bij de bevalling,de borstvoeding komt niet op gang, je baby huilt veel… Je voelt je machteloos, onzeker, gefrustreerd of ongeschikt als moeder. Dit boek geeft je herkenning en houvast als je je niet meteen gelukkig voelt als moeder. Het biedt een realistische kijk op het moederschap en helpt je ervan te genieten, juist als het anders loopt dan verwacht. Een steun in de rug bij de grootste verandering in je leven, die van vrouw naar moeder, en het vinden van een nieuwe balans.

Op de bevalling bereiden we ons over het algemeen goed voor; we gaan bijvoorbeeld naar zwangerschapsgym of -yoga. Zo weten we precies wat ons te wachten staat, welke houdingen tijdens de bevalling prettig zijn en hoe we onze ademhaling onder controle kunnen houden. Met een beetje geluk mag onze partner ook nog een avond mee zodat hij weet hoe hij ons kan steunen tijdens de bevalling. Ook bezoeken we speciale avonden over bevallen van onze verloskundige of het plaatselijke ziekenhuis. We zetten het ‘ziekenhuistasje’ netjes zes weken voor de bevalling klaar, met daarin alles wat we nodig zullen hebben. En natuurlijk lezen we alles over de komende bevalling in boeken, waarvan waarschijnlijk Duik in je weeën de bekendste is. Zo wachten we tot de bevalling eindelijk komt.

Onze mening

Specificaties

TitelHoezo roze wolk?!
UitgeverijScriptum
AuteurJenske Tjoelker
Illustrator
Aantal pagina’s226
Prijs18,95 euro
ISBN9789055942954
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

De leukste musthaves!
Baby ontwikkeling & verzorging
Wat doet een verloskundige?
Ontwikkeling van je baby per maand

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie