Het vervloekte graf

Het vervloekte grafIn de nieuwe Egypte-serie van Christian Jacq maken we kennis met de jongste zoon van Ramses II, Setne. Als briljant magiër is hij de aangewezen persoon om te vechten tegen het kwaad. Een zwarte magiër heeft namelijk een kostbare schat in de graftombe van Osiris vervloekt en wil hem inzetten als machtig wapen tegen Ramses de Grote.

Setne is vastbesloten de vloek op te heffen. Samen met de getalenteerde en aantrekkelijke Sekhet zet Setne alles op alles om zijn doel te bereiken. Kunnen ze samen het koninkrijk van de ondergang redden? En kan hun liefde zelfs het allerergste kwaad overwinnen?

Onze mening over Het vervloekte graf

Een prettig lezend en spannend boek over de strijd tussen goed en kwaad. Als ik eenmaal begin te lezen verbaast het mij niet dat er wereldwijd al 27 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het verhaal heeft je namelijk al snel in zijn greep en voor je het weet ben je halverwege het boek en wil je het eigenlijk alleen nog maar uit lezen. De liefde voor Egypte van Christian Jacq, ervaar je overal in door. Absoluut een leestip!

het vervloekte graf

Specificaties

Titel Het vervloekte graf
Uitgeverij Xander Uitgeverij
Auteur Christian Jacq
Illustrator
Aantal pagina’s 232
Prijs 15,00 euro
ISBN 9789401606561
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer spannende thrillers

BabyBaby

Geef een reactie