Het verboden boek

het verboden boek

Verhalenverteller pur sang Christian Jacq verrast met zijn nieuwe Setne-serie, over de jongste zoon van koning Ramses de Grote. Laat je meevoeren naar het Egypte van de farao’s, magiërs en graftombes.
Prins Setne, de oudste zoon van koning Ramses II, heeft een missie: het verboden boek van Thot in zijn bezit krijgen. Dit boek is door een zwarte magiër gestolen, die het in wil zetten als machtig wapen tegen de koning. Alleen met het boek kan Setne de geheimzinnige plannen van de magiër dwarsbomen.

Maar wat Setne niet weet, is dat zijn verloofde Sekhet een deel van het geheim kent. Als zij het met hem deelt, zal ze niet alleen haar vader verloochenen, maar ook haar eigen leven op het spel zetten. Zal Setne de waarheid te weten komen of krijgt de zwarte magiër vrij spel.

Het verboden boek is het tweede deel uit de magistrale reeks rondom hoofdpersoon Setne.

Onze mening

Dit is echt zo’n boek om in je luie stoel te lezen. Mee op vakantie, ergens aan de rand van een zwembad in de zon. Even niks, even tijd voor jezelf. Wegdromen bij de geheimen van het spannende Egypte. Terug naar de tijd van Farao’s en graftombes vol geheimen. ‘Het verboden boek’ is het tweede deel in deze reeks. Het eerste deel was Het vervloekte graf maar echt noodzakelijk om deze eerst te lezen, is het niet want voorin dit boek staat een korte samenvatting, zodat je al snel aan het volgende deel kunt beginnen. Leest lekker vlot weg!

Specificaties Het verboden boek

TitelHet verboden boek
UitgeverijXander Uitgevers
AuteurChristian Jacq
Aantal pagina’s219
Prijs15,00
ISBN9789401607261
Bestel directBol.com

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer spannende thrillers

Bronvermelding

Tekst en foto’s: Marion Middendorp

het verboden boek
BabyBaby

Geef een reactie