Hervulbare knijpzakjes van Squiz

Hervulbare knijpzakjes van SquizKant en klare potjes groenten en knijpfruitjes zijn natuurlijk heel handig, maar er zijn toch veel moeders die liever zelf een vers en gezond tussendoortje maken voor hun kind. Met de hervulbare knijpzakjes van Squiz wordt het nu gelukkig nóg makkelijker om je kind een verantwoord tussendoortje te geven. Je maakt zelf een vers groentenhapje, smoothie of fruitsnack klaar, vult het knijpzakje en bewaart dit in de koelkast of vriezer tot je het gaat gebruiken. Je kindje kan het zakje gewoon zelf vasthouden en leegzuigen, dus geen geknoei tijdens het eten of gedoe met losse bakjes en lepeltjes. Na afloop maak je het zakje gewoon weer schoon onder de kraan of in de afwasmachine voor de volgende keer. Niet alleen heel handig voor onderweg of in de lunchbox, maar ook heel milieubewust!

Dankzij de knijpzakjes van Squiz neem je nu makkelijk overal je eigengemaakte, gezonde tussendoortjes mee naartoe. Niet alleen handig voor op school of onderweg, maar ook als je kind last heeft van allergieën. Je maakt de inhoud immers helemaal zelf klaar dus je weet precies wat erin zit. Zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. En met alle vrolijke Squiz dessins is het voor je kindje ook een échte traktatie! Met keuze uit Sophie de Giraf dessins voor de allerkleinsten tot diverse leuke dierenafbeeldingen en zelfs stoere prints van Londen of New York voor de grotere kids.

Hervulbare knijpzakjes van Squiz

Wel 50 keer te gebruiken

Je vult de knijpzakjes eenvoudig en zonder te knoeien via de grote opening aan de onderkant, waarna je ze gewoon in de koelkast of vriezer kunt bewaren. Dankzij de dubbele zippersluiting blijven de zakjes goed dicht en is er geen kans op lekken. Na gebruik maak je de Squiz zakjes snel en makkelijk schoon onder de kraan of in de vaatwasser. Zo kun je een zakje gemiddeld wel 50 keer hergebruiken! De Squiz zakjes zijn gemaakt van 100% Europese materialen en gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten. Er zijn twee verschillende maten verkrijgbaar: een kleinere versie (90 ml) voor baby’s en peuters en een iets grotere inhoud (130 ml) voor oudere kinderen. Bovendien zijn er aparte siliconen tops beschikbaar, zodat zelfs de allerkleinsten de inhoud makkelijk op kunnen zuigen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Adviesprijs: vanaf 5,95 euro
Voor meer informatie: www.kleinegiraf.nl

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
Meer blogs over Squiz

Hervulbare knijpzakjes van Squiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *