Help, een peuter in huis

Help, een peuter in huisBizarre kledingstijl, Excentriek kapsel,Egocentrische houding… Nee, dit boek gaat niet over pretentieuze supersterren: Het gaat over peuters!

Driftbuien en favoriete sabbeldoekjes, raadselachtige kledingkeuzes en onvoorstelbare koppigheid: dat alles (en spijtig genoeg nog veel meer) maakt deel uit van het dagelijkse leven met een peuter in huis. Je kunt er niets aan veranderen, dus kun je er maar beter om lachen!
Dit boek staat vol hilarische voorbeelden om ouders te helpen hun gevoel voor humor te bewaren, zoals hoeveel uren je peuter nodig heeft om gewoon maar in de autostoel te gaan zitten of hoe onaanvaardbaar je peuter een oranje beker vindt, omdat hij altijd uit een groene drinkt. Eén ding staat vast: met dit boek kom je heelhuids door de uitputtende maar tegelijk vermakelijke peuterjaren!

Onze mening

Een hilarisch boekje over peuters met zoveel herkenbare peuterperikelen! Ook zonder peuters is dit boekje hartstikke leuk om te lezen, omdat je alles voor je ziet. Het boekje is geschreven alsof het voor de peuter is geschreven, dat maakt het bijzonder humorvol (en vooral zo herkenbaar). Een mooi cadeau voor iedereen met peuters!

lijn vadersenmoeders

Specificaties

Titel Help, een peuter in huis
Uitgeverij Deltas Centrale Uitgeverij
Auteur Shannon Payette Seip en Andrienne Hedger
Illustrator
Aantal pagina’s 120
Prijs 12,95euro
ISBN 9789044739251
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Peuter verzorging & ontwikkeling
Peuterpuberteit, wat is het en hoe ga je hiermee om?
De leukste musthaves!
Meer boeken over peuters
Meer boeken over opvoeding
Opvoeding van een peuter

lijn vadersenmoeders

BabyBaby

Geef een reactie