Heb jij de seks-factor?

Heb je de seks-factor

Sex is zo oud als de weg naar Rome – dus waarom, na al die jaren, zijn de geheimen van een vruchtbaar sexleven zo ongrijpbaar? Regelmatig vraag je je af waarom er geen handleiding voor een goed sexleven is. En gelukkig is die er nu! Stapsgewijs en aan de hand van grappige illustraties krijg je antwoord op al je vragen. Waarom vallen mannen in slaap na een orgasme? Wat is de G-plek? Hoe introduceer ik seksspeeltjes in mijn relatie? En wat is in hemelsnaam doorknobbing

Het maximaliseren van optimaal genot
Seks is een van de leukste, spannendste en meest plezierige activiteiten van de mensheid – maar vind er maar eens betrouwbare informatie over. Voor de meesten is het onderwerp nog steeds taboe, dus leren we er met vallen en opstaan al doende en soms via misleidende websites meer over.
Heb jij de sex-factor? dient als een tegenmiddel voor alle geruchten en beweringen uit onze consumptiemaatschappij. Het is een hulpmiddel bij het maximaliseren van optimaal genot door de juiste verzorging, onderhoud en gebruik van seksuele onderdelen, gereedschap en technieken.

Onze mening

Een gezond seksleven is onderdeel van een goede relatie. Voor sommigen stellen niet het belangrijkste onderdeel van de relatie, maar een ontevreden seksleven kan uiteindelijk wel een struikelblok gaan worden. En laten we eerlijk zijn, een prettig seksleven maakt het leven zeker niet onaangenamer…
Heb jij de seks-factor? is een handig boekje, boordevol tips hoe je er (nog) meer plezier aan elkaar kunt beleven. Op alle mogelijke vragen wordt in dit boekje wel een antwoord of tip gegeven. In stijl, met een serieuze ondertoon maar wel met een hippe look.
Handig boekje voor in het nachtkastje dus…

Specificaties

TitelHeb jij de seks-factor?
UitgeverijMo’Media
AuteurFelicia Zopol
Illustrator
Aantal pagina’s208
Prijs14,95 euro
ISBN9789057674686
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer boeken over seks
Je seksleven spannend houden na de bevalling, 3 tips
Meer boeken over relaties
Seks en relatie
Baby making seks – Hoe houd je het leuk, spannend én doeltreffend?

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie