Happy kids wear TYGO & vito

Happy kids wear TYGO & vito!

Het toffe jongensmerk TYGO & vito slaagt er steeds weer in een hippe & stoere collectie neer te zetten waarin boys kunnen spelen, gamen of relaxen. Door de comfortabele pasvorm kan er de hele dag plezier worden gemaakt. Look awesome whole day!

Wintercollectie

De wintercollectie bestaat uit vier leveringen met ieder een eigen thema. De camouflage print mag natuurlijk niet ontbreken. Net als de hippe graphics en het voor TYGO & vito zo herkenbare neon oranje. Nieuw dit seizoen is dat er bij iedere levering zwart/grijze items zijn toegevoegd. Qua artwork en stijl passend bij de levering maar ook heel goed te combineren met items uit de rest van de wintercollectie.

Tweede helft juli kun je jouw favoriete winterjas van TYGO & vito uitzoeken. TYGO & vito heeft altijd super coole, betaalbare jacks in de collectie en de jacks bevatten voor 43% recycled materiaal. Geweldig toch?!

Happy kids wear TYGO & vito!

Game on!

Vanaf augustus is de eerste levering van de wintercollectie beschikbaar. Als jongens ergens enthousiast van worden dan is het wel van gamen! Dit thema vinden ze dan ook echt te gek. De shirts en sweaters zijn voorzien van toffe quotes als game over en high score. Trendy kleurencombi’s donkerblauw, grijs mêlee, en rood worden afgewisseld met old-time favourite donkerblauw & oranje. See you at the next level!

No limits

In september kan de garderobe worden aangevuld met nog meer awesome items. Het thema Limitless is voor ouders heel herkenbaar. Want we willen toch allemaal dat onze kids alles kunnen bereiken wat ze willen. Met veel groen, warm geel, neon geel en legergroen is ook dit weer een super stoere collectie geworden.

Happy kids wear TYGO & vito!

Let’s get the party started!

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is vanaf oktober de feestcollectie van TYGO & vito verkrijgbaar. De feestcollectie bestaat uit een blauw/wit/zwart thema en kan heel tof gecombineerd worden met items uit de eerste en tweede levering. Ga jij voor een geprinte stropdras, een pailletten strik of liever voor basic? Party zoals jij dat wilt!

Never out of stock jeans

Een goede denim is onmisbaar voor de boys. Gelukkig zijn de stretch jeans van TYGO & vito altijd op voorraad en al verkrijgbaar vanaf € 29,99. Komende winter zijn er vier kleuren; light used blue, medium used blue, light grey en black.

Happy kids wear TYGO & vito!

Over TYGO & vito

Jongensmerk TYGO & vito is op de markt vanaf februari 2017. Herkenbaar voor het merk is het oranje TYGO & vito logo met de slogan SEE YOU NEXTERDAY. De kleding van TYGO & vito is hip, stoer & betaalbaar en verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.

Liefs Marion

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over TYGO & vito
Verzorging en ontwikkeling van een peuter

Bronvermelding

Happy kids wear TYGO & vito!
lijn vadersenmoeders