Handtas en luiertas in één van PacaPod

Handtas en luiertas in één van PacaPod

Op stap met een baby of dreumes lijkt soms net een kleine verhuizing. Er moet zoveel mee dat zelfs het eenvoudigste uitje al een heus avontuur lijkt. Met de luiertas van PacaPod heb je voortaan alles handig opgeborgen in één tas. Zowel de verzorgingsspullen van je baby, als je eigen spulletjes. Bovendien heeft alles een logische eigen plek dankzij het slimme 3-in-1 systeem. Of het nu gaat om een spuugdoekje voor je baby of je eigen lipstick, binnen een handomdraai heb je het gevonden, terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet!

De tassen van PacaPod zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook superhandig. Van buiten ziet de PacaPod eruit als een ‘gewone’ stijlvolle handtas of mooie rugzak. Echter, zodra je ‘m openmaakt, blijkt het een goed georganiseerde verzorgingstas met aparte opbergruimtes voor luiers en flessen én voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. De tas bevat twee handige uitneembare binnentassen: eentje voor luiers en eentje voor flessen en voeding. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor je eigen spulletjes, dankzij de vele vakjes en ritjes.

Ongezien een luiertas dragen? Dat kan!
De luiervergelijker – voor de beste luieraanbiedingen

Altijd alles mee

Deze binnentassen, ook wel pods genoemd, kun je ook los gebruiken en hebben een handvat waarmee ze aan de kinderwagen kunnen worden bevestigd. Bovendien bevat elke PacaPod tas een gewatteerd verschoningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder voor warme en/of koude dranken en een speciale bevestiging voor aan de kinderwagen. En als je kind uit de luiers is, verwijder je gewoon de binnentassen en blijft er een hippe handtas met extra veel opbergruimte over!

pacapod

Voor iedere stijl een PacaPod

De PacaPod tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Houd je van chique? Dan is de zacht lederen PacaPod Firenze precies jouw stijl. Voor de hippe moeders is er de Mirano van mat gecoat canvas met zacht lederen details. Ben je meer een sportief type, dan past de Hastings vast bij jou: een sportieve tas met babyribdessin die je ook nog eens als rugzak kunt gebruiken, dus perfect te combineren met een draagdoek.

Prijs en verkrijgbaarheid

Adviesprijs: vanaf 99,00 euro
Te koop op: www.kleinegiraf.nl

Liefs Marion

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen!
De luiervergelijker – voor de beste luieraanbiedingen
Baby ontwikkeling & verzorging
Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk
Ongezien een luiertas dragen? Dat kan!

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie