Het Domein van de Grotten van Han – avontuurlijk en uniek!

Het Domein van de Grotten van Han - avontuurlijk en uniek!

Wist je dat…?

Het Wildpark 250 hectare beslaat waar je te voet of met een safari-car de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in deze regio kunt ontdekken. Dit Wildpark is de enige plek in België waar je de Europese Big Five kan spotten: de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat. 

Grotten van Han

De Grotten van Han volledig zijn uitgehouwen door de rivier de Lesse en er geen mens aan te pas is gekomen?  Authentiek in zijn soort, vol stalactieten en
stalagmieten in vormen die je niet voor mogelijk houdt. De Grotten hebben sinds meer dan 250 jaar al bijna 30 miljoen bezoekers ontvangen.  Ze is haar drie sterren in de Groene Michelins Gids meer dan waard.

Het Domein van de Grotten van Han - avontuurlijk en uniek!

Tree tents

Je er kunt verblijven in Tree Tents? Gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: edelherten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten… Een nacht die je niet snel zal vergeten.

Het Domein van de Grotten van Han - avontuurlijk en uniek!

Origin

In het hart van de Grot, in de grote Wapenzaal, je het klank- en lichtspektakel ‘Origin’ kunt beleven? Met behulp van geavanceerde video-mapping en lasertechnologieën word je meegenomen in een opeenvolging van magische werelden. Een creatie van Luc PETIT, een alchemist van podiumkunsten die onder andere met Franco Dragone en Disney heeft samengewerkt.

Er bij het nieuwe berenverblijf een authentieke chalet is dat uitermate geschikt is voor vergaderingen of teambuilding sessies?

Over Het Domein van de Grotten van Han

Niet ver van Nederland, maar toch in een hele andere wereld, vind je het Domein van de Grotten van Han. Een bijzonder mooi natuurgebied, met grotten vol stalactieten en stalagmieten in de meest bijzondere vormen. Het is een honderdjarige tram die je naar de ingang van één van de mooiste grotten van Europa brengt. Ontdek de indrukwekkende zalen in een geheel nieuw licht en verwonder je hoe deze natuurpracht ooit is ontstaan. Van de Koepelzaal tot de Draperieënzaal.. Eenmaal weer buiten ga je, al wandelend of met de safari-car, op zoek naar de Big Five van Europa in het Wildpark van maar liefst 250 hectare groot.

Liefs Marion

Extra informatie

Een bijzondere plek bij Venlo: Hotel Maashof
Neem een kijkje achter de schermen bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Inspirerende films voor de leunstoelreiziger
Zell am See in Oostenrijk
Vakantienieuws Slovenië voorjaar 2020
Huttopia voor een heerlijk kampeergevoel
Het Noorderlicht spotten
Met de kids het water op! Waar moet je aan denken?
Fietsen met het hele gezin? Dit zijn de mooiste fietsroutes in Nederland
Op vakantie met kleine kinderen, zó pak je koffers in!
Winter in het Zwarte Woud
Vakantiekriebels
Op vakantie met de kleine, voorkom chaos en denk hieraan!

Bronvermelding

© Foto’s: Het Domein van de Grotten van Han

lijn vadersenmoeders

BabyBaby