Gobabygo helpt motorische vaardigheden van baby

Gobabygo helpt motorische vaardigheden van babyAls je baby een dreumes wordt en gaat kruipen of de eerste stapjes gaat zetten, houd je als ouder soms je hart vast. Groter worden gaat letterlijk met vallen en opstaan. Om je kindje iets meer steun te bieden en pijnlijke knietjes te voorkomen, lanceert GObabyGO een geweldige collectie. Het Deense merk brengt antislip sokjes, leggings en kniebeschermers, speciaal voor kleintjes die de wereld ontdekken.

Nybble, distributeur van innovatieve en originele baby- en kinderproducten, voegt weer een geweldig nieuw merk toe aan haar portfolio. Het Deense GObabyGO brengt een zachte modeaccessoires voor kleintjes, speciaal ontworpen om de motorische vaardigheden van kinderen te verbeteren. De GobabyGo collectie bestaat uit kniebeschermers, maillots, leggings en sokjes.

Gobabygo helpt motorische vaardigheden van baby

De rubberen pads op de knietjes, onder de voetjes en op de teentjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkelen van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft GobabyGo ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. En vanwege de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. Ideaal!

100% eerlijk

De GObabyGO collectie wordt geproduceerd in Europa volgens de Öko-tex standaard 100, dus 100% vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Bovendien zijn alle producten getest om ervoor te zorgen dat zij de juiste PH-waarde hebben voor de gevoelige baby- en kinderhuid.

Gobabygo helpt motorische vaardigheden van baby

Verkoopinformatie

De producten van GObabyGo zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in 6 kleuren: Dusty Rose, Cool grey, Petrol, Antraciet, Mint en Plum. De knee pads zijn verkrijgbaar in 1 maat en hebben een advies verkoopprijs van € 9,95. De sokjes kosten € 7,95 en zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden t/m 4 jaar (4 maten). De leggings (€ 15,95) en maillots (€ 17,95) zijn verkrijgbaar in maat 6-12 en 12-18 mnd. GObabyGO is vanaf april o.a. verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops.

Meer informatie

Meer tips en weetjes!
Gobabygo
Baby

Gobabygo helpt motorische vaardigheden van baby

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *