Gescheiden – Met je ex toch samen goede ouders

gescheidenAfscheid nemen van je ex en tegelijkertijd samen goede ouders blijven? Het lijkt een onmogelijke opgave. Emoties als woede, ongeloof en verdriet buitelen over elkaar heen terwijl je verstandige beslissingen moet nemen omwille van de kinderen. Gescheiden – met je ex toch samen goede ouders biedt ex-partners handvatten om op een goede manier met elkaar om te gaan. Met inzicht in de emoties van jezelf, je ex en de kinderen zet je makkelijker een streep achter het verleden en kun je je kinderen een trauma besparen.

Onze mening

Niemand zit te wachten op een scheiding. Jij niet, je partner niet, maar zeker je kinderen niet. Toch is het niet altijd te vermijden, dus als het je overkomt, probeer het dan zo goed mogelijk te regelen. Al eerder schreven we een recensie over dit boek, inmiddels is hij opnieuw uitgegeven en dat is eigenlijk wel veelzeggend. Het is namelijk een praktische gids, met goede tips voor iedereen die wil gaan scheiden, of zich te midden van deze hectiek bevindt.
Probeer uit de – voor kinderen – meest slechte omstandigheden, het beste te maken. Probeer met je toekomstige ex-partner de juiste modus te vinden en daar kan dit boek jullie goed bij helpen!

Specificaties

Titel Gescheiden – Met je ex toch samen goede ouders
Uitgeverij Spectrum
Auteur Carlijne Vos
Illustrator
Aantal pagina’s 240
Prijs 16,99 euro
ISBN 9789049106898
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Geld lenen? De do’s & don’ts!
De leukste musthaves!
Meer boeken over scheiden
Meer boeken over relaties
Scheiden met kinderen – Hoe regel je dit zorgvuldig?
Opnieuw verliefd met kinderen

BabyBaby

Geef een reactie