Geronimo Stilton – Het spookt in Rome

Geronimo Stilton - Het spookt in RomeIn ‘Het spookt in Rome’ gaat Geronimo Stilton op reis naar Rome. Alleen verloopt zijn trip net een beetje anders dan hij had verwacht. Eigenlijk wilde hij alleen Benjamin en Keetje de prachtige historische gebouwen laten zien en dat geschiedenis niet saai hoeft te zijn. Echter, de geschiedenis lijkt ook écht tot leven te komen en raakt Geronimo in gevecht op leven en dood tegen een Romeinse gladiator!

Hoe hij zich daaruit redt, moet je natuurlijk gewoon zelf lezen! Maar dat het spannend wordt, kan ik je natuurlijk wel alvast verklappen!

Onze mening

‘Het spookt in Rome’ beleeft Geronimo Stilton een nieuw superspannend avontuur. Het speelt zich af in het eeuwenoude Colosseum in Rome, waarin hij oog in oog komt met een heuse Romeinse gladiator. Het spannende verhaal wordt afgewisseld met interessante weetjes over Rome, een heerlijk pizzarecept en andere leuke weetjes. Het is jammer genoeg alweer het laatste deel van deze reeks van zes. En natuurlijk mag ook dit boek niet aan je verzameling ontbreken!

Geronimo Stilton - Het spookt in Rome

Specificaties

Titel Geronimo Stilton – Het spookt in Rome
Uitgeverij De Wakkere Muis
Auteur Geronimo Stilton
Illustrator
Aantal pagina’s 128
Prijs 9,95 euro
ISBN 9789085923879
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over Geronimo Stilton
Meer kinderboeken voor 7 jaar en ouder

Geef een reactie