Gerecycleerde kinderfiets

WishboneWishbone introduceert een loopfiets geproduceerd uit gerecycleerde tapijten. De gerecycleerde nylon die ze uit de tapijten winnen, wordt versterkt met glasvezel en zorgt voor een lage loopfiets van uitstekende – en duurzame – kwaliteit. De loopfiets kan, met extra onderdelen, al gebruikt worden als driewieler voor een kind van 1 jaar. Dankzij het rotafix frame kan je de hoogte van het zadel makkelijk aanpassen van 23 tot 50 cm. Vanaf 2 jaar kan je kleintje rondrijden op de laagste stand van deze loopfiets, vanaf 4 jaar kan je de grotere maat gebruiken.

Wishbone voegt daarenboven een paspoort bij de loopfiets, zodat elk kind aan wie de loopfiets wordt doorgegeven zijn naam kan noteren. Op die manier willen de Wishbone ontwerpers kinderen leren hoe duurzamer met producten om te gaan.

Als kers op de taart kan je de Wishbone nog personaliseren ook. Kies een zadelhoes en handvaten in je favoriete kleur en je Wishbone is nog mooier. Er zijn ook leuke stickers verkrijgbaar om hem te pimpen. Deze items zijn afzonderlijk te koop.

Meer informatie

Leren fietsen in 7 stappen!
Meer leuke hebbedingen!
Meer producten van Wishbone

Wishbone

Geef een reactie