Ik ben geen boek, ik ben een kip

Ik ben geen boek, ik ben een kipGrappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een kip en geen boek! Ik heb veren en vleugels, geen bladzijden. Weg met die letters, of zijn het graantjes? Ik moet NÚ een ei leggen. Ssst! Broeden is zwaar werk. In dit boek spreekt een kip de lezers direct aan.

Onze mening

Een stevig kartonboekje met flapjes over een kip die er van overtuigd is dat hij een kip is, en géén boek. Een boek legt immers geen eieren en zij legt er wel drie! En die letters? Dat zijn gewoon heerlijke graantjes om op te peuzelen. Grappig verhaaltje, voor de allerkleinsten. Stevig uitgevoerd zodat kleine handjes hem zelf ook vaak kunnen doorbladeren, zonder dat het boekje snel kapot gaat.

Specificaties

Titel Ik ben geen boek, ik ben een kip
Uitgeverij De Eenhoorn
Auteur Milja Praagman
Illustrator Milja Praagman
Aantal pagina’s 18
Prijs 12,50 euro
ISBN 9789462911161
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer boeken over dieren
Meer leuke kartonboekjes
Meer leuke kinderboekjes over kippen en/of kuikens
Meer spannende flapjesboeken

BabyBaby

Geef een reactie