Gamecard – Het ideale cadeau voor onder de boom!

Pubers, gamen en kerst

Geen idee wat je je puber moet geven onder de kerstboom? Nou, wat dacht je van een game? Als ik naar mijn puber kijk, kan ik hem daar absoluut blij mee maken. Dan is er natuurlijk nog wel de keuze: ‘Wat voor een game?’ En dat is best een lastige. Want vandaag is het Pokémon en morgen is het Minecraft. Ik hou het allemaal niet bij, want de populariteit van games verandert zo’n beetje met de dag. Gelukkig is de redding dichtbij. Heb je namelijk ooit gehoord van een gamecard?

Wat is een gamecard?

Een gamecard kun je vergelijken met een telefoonkaart, een tegoedbon of een CD-bon, maar dan is deze er speciaal om er een game of spelminuten mee te kopen of allerlei extra’s, zoals uitbreidingen, zodat je nog langer plezier hebt van een game.
Per systeem zijn er verschillende kaarten. Voor de Microsoft Xbox kun je een Xbox live gold card of Xbox gift card bestellen is. Voor de Sony Playstation zijn er PSN cards en PSN Plus cards. Het is dus even belangrijk om te achterhalen welke spelcomputer gebruikt wordt.

Zelf uitzoeken!

Met zo’n gamecard kun je dus eigenlijk niks verkeerd doen. Integendeel! Je zoon of dochter kan met deze card zijn of haar musthavegame uitzoeken en bestellen!
Daar heb je geen kind meer aan tot volgend jaar!

Meer dan alleen games

Maar er zijn meer tegoedkaarten te koop dan alleen gamecards. Wat dacht ja van cadeaubonnen voor populaire webshops zoals bijvoorbeeld bol.com, Intertoys. Media Markt en Zalando?
Of misschien luistert hij wel het liefste de hele dag muziek? Dan kan een Spotify tegoed natuurlijk ook erg fijn zijn! Of wat dacht je van een Netflix tegoed? Lekker onbeperkt series kijken!

Pubers, gamen en kerst

Verschillende tarieven

Je kunt zelf je budget bepalen want de kaarten zijn beschikbaar in verschillende waardes. Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken, als je zelf wilt. Betalen gaat eenvoudig met iDeal, Paypal, Mistercash Credit Card of Telefonisch. Game Cards Direct staat bekend voor zijn supersnelle en betrouwbare service! Binnen 30 seconden kun je de levering verwachten!

Bovendien berekend men geen extra servicekosten en transactiekosten in rekening gebracht voor de meest populaire producten!

Klantenservice

Heb je toch nog vragen, is er wellicht iets niet duidelijk? Dan kun je 7 dagen per week terecht bij de vriendelijke klantenservice van Gamecarsdirect. Je kunt zelfs live met hen chatten via Whatsapp. Lekker makkelijk dus!

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Gamecardsdirect.

BabyBaby