Gamebespreking – Super Mario Maker 3DS

Gamebespreking - Super Mario Maker 3DSMaak waar en wanneer je wilt de Mario-levels van je dromen en stop ze vol met verrassende elementen. Ontdek 100 levels die door Nintendo zijn ontworpen in Super Mario-missie of maak verbinding met het internet om aanbevolen levels en Missie met 100 Mario’s in de levelwereld te spelen.

Dankzij Super Mario-missie kun je altijd en overal spelen. In de game vind je 100 levels die door Nintendo zijn ontworpen. Ieder level bevat een extra uitdaging. In sommige levels moet je alle munten verzamelen of alle vijanden verslaan voordat je het einde bereikt! Ga jij de uitdaging aan?

Door uitdagingen te voltooien krijg je prachtige medailles. Daarnaast kun je nog meer levelelementen vrijspelen die je kunt gebruiken in de levels die je zelf maakt.

Elke keer dat je speelt nieuwe levels!

Je krijgt honderd kansen om prinses Peach te redden! Ren en spring door speciaal gekozen levels, die zijn ontworpen door spelers van de Wii U-versie van Super Mario Maker.

Aanbevolen levels

Ben je op zoek naar een leuk en interessant level? Bekijk de aanbevolen levels en ontdek de beste en populairste levels die gemaakt zijn door spelers van de Wii U-versie van Super Mario Maker!

Gamebespreking - Super Mario Maker 3DS

Onze mening

Hoe vet is het om je eigen levels te maken voor je Mario game! En nu kan het! Mario Bros is al jarenlang het favoriete spel voor de Nintendo. Na de eerste lancering was ik er zo’n beetje direct aan verslaafd en alle edities die daarna zijn verschenen heb ik met gelijke enthousiasme verslonden.
In Super Mario Maker 3DS, kun je nu je eigen levels samenstellen. Dus je kunt het jezelf je zo moeilijk of makkelijk maken, als je zelf wilt. Dat is niet alleen leuk voor de oudere spelers, maar ook voor de jongeren!
Ontwerpen en spelen! En natuurlijk trots andere met jouw ontworpen spel laten spelen!

Bekijk de trailer

Specificaties

Titel Super Mario Maker
Uitgeverij Nintendo 3DS
Prijs 37,99 euro
EAN 0045496474249
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke spelbesprekingen
Meer blogs over spellen voor de Nintendo 3DS
Meer blogs over Mario Bros

Gamebespreking - Super Mario Maker 3DS

Geef een reactie