Gamebespreking – Pokémon Sun

Gamebespreking - Pokémon SunPokémon Sun en Pokémon Moon spelen zich af in de regio Alola die centraal gelegen is te midden van vier tropische eilanden en een kunstmatig aangelegd eiland.

Veel Pokémon die nog niet eerder gezien zijn, bevolken de weelderige eilanden van de Alola-regio. Het verhaal begint direct nadat de hoofdpersoon op weg gaat naar de Alola-regio. Spelers kunnen kiezen of ze als mannelijke of vrouwelijke held willen spelen en kunnen de naam en verschijning van hun personage aanpassen.

Zodra ze aangekomen zijn, ontwikkelen zich hun avonturen en ontmoeten zij vele fascinerende mensen op hun tocht door de regio.

Goed doordachte nieuwe en oude Pokémons waarbij de oude formule van gyms een leuke twist heeft gekregen! Je gaat nu ‘echt’ op avontuur!

Onze mening

Er werd hier reikhalzend uitgekeken naar de nieuwste Pokémon game. Hij kon niet snel genoeg verschijnen. Uiteindelijk was het dan zover en direct na het downloaden van de game, werd de Nintendo letterlijk uit mijn handen getrokken. Mijn zoon zag ik vervolgens de rest van de dag niet meer.
Pokémon Sun is een leuke game, wat weer bestaat uit meerdere minigames. Er komen weer veel verschillende Pokémons in voor, nieuwe maar ook een aantal oude Pokémons zijn weer van de partij. Zelfs de alleroudste Pokémons spelen een rol in deze game. Sommigen zijn hetzelfde gebleven maar een aantal zijn aangepast aan hun nieuwe omgeving.
Het spel biedt veel uitdaging en het is fijn dat dit keer een handige map (Rotom Pokédex) je laat zien, waar je de volgende opdracht moet uitvoeren. Dit handige hulpmiddel, maakt het spel nóg leuker om te spelen.
Niet alleen oude(re) Pokémons duiken op in deze game, maar ook oude(re) vijanden komen weer tevoorschijn. Dat maakt de game, vooral voor de meer ervaren speler, extra leuk.
De Z-moves zijn makkelijk te bedienen, waardoor het spel goed te spelen is.

Gamebespreking - Pokémon Sun

Specificaties

Titel Pokémon Sun
Uitgeverij Nintendo 3DS
Prijs 42,99 euro
EAN 0045496473372
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke spelbesprekingen
Meer blogs over spellen voor de Nintendo 3DS
Meer blogs over Pokémon

Gamebespreking - Pokémon Sun

Geef een reactie