Frozen

frozenFrozen speelt zich af in het koninkrijk Arendelle, dat door tovenarij van prinses Elsa in een ijswereld is veranderd. Haar dappere zusje prinses Anna gaat samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn rendier Sven, op pad om haar zus te zoeken. Elsa is namelijk op de vlucht geslagen, bang als ze is voor haar eigen krachten. De reis is niet makkelijk. Ze moeten over besneeuwde bergen en kliffen. De twee krijgen te maken met verschillende natuurelementen en moeten die zien te overwinnen. Onderweg ontmoeten ze een grappige sneeuwman genaamd Olaf, die hen steunt tijdens de reis.
Met de originele stemmen uit de film, en de hitsingle ‘Laat het los’. Een heuse Read Along, meelezen met het verhaal. Hoor je het geluid, dan draai je de bladzijde om.

Zomaar een passage

Jaren later was het moment aangebroken dat Elsa koningin van Arendelle zou worden. Voor één dag werden de kasteelpoorten geopend! Honderden mensen woonde de kroningsceremeonie bij. Elsa deed haar uiterste best om haar gvoelens – en dus haar krachten – te bedwingen!
Anna vond het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten. “Ik wou dat het altijd zo kon zijn.”
“Ja, ik ook.”

Onze mening

Heb je deze prachtige film in de bioscoop gezien? Geniet nog even na met dit mooie boekje, inclusief een fraaie luistercd. Maar ook als je de film niet hebt gezien, is dit gewoon een heel leuk boekje met het spannende en mooie verhaal van de ijskoningin…

Specificaties

Titel Frozen
Uitgeverij Rubinstein
Auteur Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez
Illustrator Walt Disney
Aantal pagina’s
Prijs 9,95 euro
ISBN 9789047617389
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over de winter
Meer kinderboeken van Frozen
Meer kinderboeken met sprookjes
Meer blogs over Frozen
Meer blogs over Walt Disney
Songtekst van kinderliedjes over de winter

Geef een reactie