Sushi & Asian Streetfood Festival JOY keert komende zomer terug

Sushi & Asian Streetfood Festival JOYLiefhebbers van Sushi, Asian Streetfood, karaoke en ontspanningsmassages kunnen zich komende zomer in Den Haag en Utrecht naar hartenlust tegoed doen aan alle Aziatische lekkernijen, zich vergapen aan het rijk gedecoreerde terrein en genieten van het bijbehorende vermaak en een DJ die de avonden muzikaal afsluit.

Foodtrucks

Van 17 tot en met 19 mei serveren tientallen foodtrucks een gevarieerd aanbod van de lekkerste Aziatische Streetfood gerechten aan het Lange Voorhout, waarna het festival later in de zomer nog een bezoek brengt aan het Utrechtse Griftpark (6 – 8 september). Sushi & Asian Streetfood festival JOY is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Bruisende openluchtrestaurants

Festival JOY tovert komend voorjaar het Lange Voorhout in Den Haag (van 17 tot en met 19 mei) en het Utrechtse Griftpark (van 6 tot en met 8 september) om tot bruisende openluchtrestaurants met Asian touch. Bezoekers kunnen bij de kaitensushi – sushi op de lopende band – hun chopstickkunsten vertonen. De mobiele foodtrucks serveren daarnaast ook smaakvol Asian Streetfood waaronder Yakitori, Bao Buns, Poké Bowls en Japanse poffertjes. De gerechten worden geserveerd op kleurrijke bordjes en in sissende stoommandjes. Het drankassortiment bestaat uit verfrissende drankjes, koude biertjes, een goed glas wijn en exotische creaties van de cocktailbar. Het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en Japanse parapluutjes sluit aan bij de bruisende sfeer.

lijn vadersenmoeders

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

lijn vadersenmoeders

Karaoke-sessie

Tijdens een karaoke-sessie kunnen bezoekers zich vocaal uitleven, op de nostalgische arcadespellen in de gameroom worden vrienden uitgedaagd, relaxen is mogelijk tijdens een yogales of een ontspanningsmassage en de fijne kneepjes uit de Japanse keuken kunnen worden opgedaan tijdens een sushiworkshop. Een DJ sluit de avonden muzikaal af. Voor de kleinste gasten is er een kinderprogramma opgesteld, met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spellen als mikado en sumoworstelen.

lijn vadersenmoeders

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

lijn vadersenmoeders

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY is gratis toegankelijk voor iedereen. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig 2,50 euro voor jouw festivalglas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon stadspark. Er geldt een ‘pin-only’ beleid op het terrein.

Liefs Marion

Extra informatie

Interessante doetips!
Meer leuke weetjes

Bronvermelding

© afbeeldingen: Festival JOY

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

lijn vadersenmoeders