Het enige echte kleurboek om te versturen

Het enige echte kleurboek om te versturenHet inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 32 kleurplaten die makkelijk uit te scheuren zijn, en als ansichtkaart verstuurd kunnen worden! Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een prachtige kleurplaat, en je maakt een lieve vriend(in), familielid, goede buur of jarige collega blij met een zelfgemaakt kaartje.
Het enige echte kleurboek om te versturen bevat nieuwe platen, die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

Onze mening

Kleurboeken voor volwassenen is op dit moment helemaal hot. Je ziet het steeds meer om je heen, als ontspannende bezigheid. Maar wat doe je met al die kleurplaten als ze af zijn? Niet veel eigenlijk. Leuker is natuurlijk wanneer je er iemand mee blij kan maken! En daar is dit boekje prima geschikt voor! Eerst ontspannen kleuren, dan opsturen naar die ene speciale vriendin die wel een opsteker kan gebruiken! Hoe leuk is dat!

Specificaties

Titel Het enige echte kleurboek om te versturen
Uitgeverij BBNC
Auteur
Illustrator
Aantal pagina’s
Prijs 9,95 euro
ISBN 9789045317670
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer kleurboeken voor volwassenen

Geef een reactie