Elektrische radiator in de badkamer: voordelen waar je nooit aan zou denken!

Elektrische radiator in de badkamer: voordelen waar je nooit aan zou denken!

Een elektrische radiator in de badkamer? Het wordt steeds populairder. Meer en meer mensen kiezen voor gemak, design en comfort. Maar er zitten meer voordelen aan een elektrische radiator in de badkamer. Na het lezen van deze x voordelen, ben ook jij helemaal om!

#1: Elektrische radiator past altijd bij je badkamer interieur

De ene elektrische radiator is de andere niet. Je hebt de keuze uit rekken en stangen in verschillende kleuren en designs. Geef je badkamer een industriële touch of ga juist voor elegant klassiek of hypermodern en minimalistisch: het kan allemaal. De keuze is namelijk enorm.

#2: Warm wanneer jij het wilt

Een warme badkamer on demand? Dat regel je met een elektrische radiator in je doucheruimte. De temperatuur en de momenten waarop het vertrek verwarmd is, zijn er zeer nauwkeurig mee te regelen in de badkamer. Zo heb je het nooit meer koud als je de douche in- of uitstapt. Je kunt zelfs kiezen voor een slimme thermostaat die je op afstand met een speciale app bedient. Veel beter wordt het niet, toch?

Tip: Wist je dat warme, schone lucht sneller opwarmt dan oude lucht? Ventileer je badkamer dus dagelijks als je jouw nieuwe elektrische radiator optimaal wilt benutten!

#3: Ontzettend duurzaam!

Een elektrische radiator in de badkamer laten installeren is een duurzame en energiezuinige keuze. Je bespaart tot wel 20% op je energierekening.

lijn vadersenmoeders
Elektrische radiator in de badkamer:  voordelen waar je nooit aan zou denken!
lijn vadersenmoeders

#4: Snel warm

Een elektrische badkamerradiator is lekker snel warm. Zo hoef je niet lang te wachten tot de badkamer gereed voor je is om even heerlijk te ontspannen.

Tip: Wil je het in de badkamer niet te koud krijgen? Hang de elektrische radiator dan op de koudste plek in je badkamer. Zo warmt de ruimte nóg sneller op. Ga voor een plek bij het raam of ergens anders waar kou naar binnen komt. Zo sta je nooit meer op de tocht te douchen en krijg je het ook niet meer koud in bad.

#5: Bijzonder veilig

Met een elektrische radiator heb je geen last van gasleidingen. Ook wordt er geen malzout gebruikt. Een dergelijke verwarming in je badkamer laten installeren is dus bijzonder veilig! Dat geeft nog eens een goed gevoel.

#6: Lage kosten!

Twijfel je over het wel of niet aanschaffen van een elektrische radiator voor in de badkamer, omdat je bang bent voor hoge installatiekosten? Nergens voor nodig! Het laten installeren van een radiator die op je cv aangesloten moet worden is veel lastiger en dus prijziger. Je zult je verbazen over de lage installatiekosten van een elektrische radiator.

Bovendien is het veel zuiniger, omdat je op gerichte tijden kunt verwarmen. Je gaat er financieel gezien dus zeker op vooruit!

#7: Heerlijke warme handdoeken

Je kent vast wel die elektrische radiators in de vorm van een handdoekrek. Deze modellen zijn niet voor niets zo geliefd: je hebt namelijk nooit meer een koele handdoek. En zeg nu zelf: wat is nou lekkerder dan uit bad stappen en jezelf gelijk in een zachte, voorverwarmde handdoek te wikkelen? Het is één van die vele kleine geluksmomentjes die je dag helemaal compleet kan maken.

#8: Last, but not least: Het is gewoon mooier

Een elektrische radiator staat mooier in menig badkamer dan zo’n lompe cv-radiator. Het is minimalistisch en neemt weinig ruimte in. Daarnaast kun je dus kiezen voor zoveel verschillende soorten, dat er altijd wel eentje tussen zit waar je blij van wordt. Ga je binnenkort je badkamer aan een metamorfose onderwerpen? Sta dan zeker stil bij je verwarming. Het is namelijk een bijzonder goed idee om dan ook direct te kiezen voor een elektrische radiator!

Heb jij in je badkamer een elektrische radiator hangen? En hoe bevalt dat je? Laat het ons weten in de comments!

liefs Amber

Extra informatie

Lelijke radiatoren in huis: hoe werk je dit weg?
Mengkraan of thermostaatkraan: wat past in mijn badkamer?
Infrarood panelen: is het iets voor jou?
Schakelmateriaal: wat zijn de trends voor 2021?
6x handige hacks voor het inrichten van je badkamer
Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?
Wat zijn de badkamertrends?
Tips voor een nieuwe badkamer
Waarom een inloopdouche eigenlijk nog luxueuzer is dan een ligbad

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
© afbeeldingen: 123rf.com

lijn vadersenmoeders
BabyBaby