De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief design

De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief designVoor meisjes van 5 tot 55: deze Hello Kitty lamp, genaamd Kitty White, is tijdloos lief. Als eyecatcher in een strak interieur of als sfeerlicht in een gezellige meisjeskamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat onbreekbaar, kleurvast en volledig recyclebaar is. De op afstand regelbare LED-verlichting is in 16 dimbare kleuren in te stellen.

Wie kent haar niet, het lieve kleine katje dat zoveel meisjes blij heeft gemaakt. Inmiddels is ze al ruim 41 jaar. De meisjes van toen zijn inmiddels moeder, en hun dochters houden zo mogelijk nog meer van Hello Kitty. Met dat gegeven gingen de makers aan de slag. Ze ontwierpen een lamp die Hello Kittyfans van 45 net zo aanspreekt als die van 5. Ze noemden haar Kitty White, als eerbetoon aan de oorspronkelijke naam van Hello Kitty.

De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief design

Leeslamp, schemerlamp én slaaplamp ineen

Kitty White is 46 centimeter hoog en geeft standaard prachtig diffuus licht. Perfect als je de lamp gebruikt als lichtobject. Maar de ontwerpers wensten meer. Ze wilden een praktische lamp voor verschillende doeleinden. Kitty White is voorzien van een op afstand regelbare ledverlichting. Daarmee kun je de kleur en lichtintensiteit compleet afstemmen op de stijl van je woning, je gevoel en de gelegenheid. Dat geeft een extra dimensie aan je living en heeft veel voordelen in een kinderkamer. Kitty White geeft prima licht voor een verhaaltje voor het slapen gaan en is daarna in een handomdraai in te stellen als nachtlampje. Kitty White is gemaakt van een hoogwaardige kunststof, die kleurvast, volledig recyclebaar en gemakkelijk schoon te houden is.

Meer informatie

Meer tips en weetjes!
Hello Kitty
Kinderkamers
Verlichting

De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief design

BabyBaby

Geef een reactie