Dubbelzijdige tandenborstel – Snel en veilig tanden poetsen!

Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease

Vanaf het moment dat er tandjes doorkomen is het belangrijk te starten met poetsen. Door het tandenpoetsen worden tanden en kiezen beschermd. Maar ineens een borstel in je mond is best even schrikken. Laat je kindje daarom spelenderwijs kennis maken met een tandenborstel. Met de kindvriendelijke dubbelzijdige tandenborstel van Grabease is dit een fluitje van een cent!

Tandenborstel

De dubbelzijdige tandenborstel is er voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar en ontworpen om het poetsen van baby- en peutertanden gemakkelijker te maken voor ouder én kind. De tandenborstel beschikt over een aantal slimme functies. Zo poets je tegelijkertijd de bovenste en onderste tanden vanwege de dubbelzijdige borstelharen en bereik je de meeste tanden vanwege de taps toelopende borstelkop. Daarnaast is er een ‘choke-beschermer’ toegevoegd, dat voorkomt dat de tandborstel te ver achter in de mond komt. De tandenborstel wordt geleverd inclusief een fase 1-vingerborstel. Deze vingerborstel is ideaal om te gebruiken bij de allerkleinsten. Een fijn idee dat je kindje met Grabease op een veilige én speelse manier kennis maakt met een tandenborstel!

Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease

Bestekset

Naast een slimme tandenborstel heeft het merk een handig oefenbestekje. De vork en lepel zijn speciaal ontworpen voor kleintjes vanaf 6 maanden en zorgen ervoor dat je kind op een veilige en ergonomische manier zelf leert eten. De unieke vorm en kortere greep van het oefenbestek stimuleren twee verschillende handgrepen, zowel horizontaal als verticaal. Dit zorgt voor de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden. De set bestaat uit een lepel en vork met daarop een ‘choke-beschermer’, zodat het bestek niet te ver de mond in kan komen. Door de zelfstandigheid worden kinderen zelfverzekerd en dat is iets waar je kids van jongs af aan in kunt begeleiden.

Oefenbestek (diverse kleuren) | 19,44 euro

Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease

Verkoopinformatie

De producten van Grabease zijn BPA-vrij, niet-toxisch en ftalatenvrij. Zowel het oefenbestek als de tandenborstels zijn verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 14,95 euro. De tandenborstel is er in de kleuren Blush, Teal en Grey en de besteksets in 10 kleuren o.a. Grey, Blush, Teal, Navy en Mint. Producten van Grabease zijn te koop bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken.

Liefs Marion

Meer informatie

Baby: Ontwikkeling & verzorging
Oh my goody lanceert mamadagboek en nieuwe collectie planners.
Babyuitzet, kwaliteitseisen voor de baby
Wat zit er in de luiertas?
Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk

Bronvermelding

Dubbelzijdige tandenborstel van Grabease
lijn vadersenmoeders

BabyBaby