Dos por Dos Amsterdam – Eigentijdse sieraden

Dos por Dos Amsterdam - Eigentijdse sieraden

Sieraden waarmee je jezelf kunt onderscheiden en die over tien jaar nog steeds draagbaar zijn, daar waren Anouk Marrevee en Sandra Ray al langere tijd naar op zoek. Geen ‘bling, bling’ maar mooie, natuurlijke materialen. In mei sloegen zij de handen ineen en startten Dos por Dos. Sinds begin deze maand is de website mét shop live.

Dos por Dos, ofwel ‘twee keer twee’, staat voor de eindeloze combinatiemogelijkheden! De hangers, oorbellen, armbanden en kettingen zijn immers verwisselbaar en er kan gevarieerd worden met grote en kleinere (oorbel)hangers.
Met een aantal (basis)stukken uit de collectie kun je onbeperkt combinaties maken en een stijl creëren die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Materialen

Elk sieraad heeft een unieke uitstraling door de natuurlijke kleurschakeringen, vormen en structuur van de verschillende materialen. De materialen worden wereldwijd ingekocht en in het eigen atelier unieke ontwerpen van gemaakt. De tijdloze sieraden variëren van stoer tot klassiek met een twist.

Dos por Dos Amsterdam - Eigentijdse sieraden

De materialen waarvan de sieraden worden gemaakt zijn kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. Denk aan stainless steel, verguld met 14 karaats goud of zilverkleurig, edelstenen, zoetwaterparels en buffelhoorn. Nu niet meteen schrikken want in Vietnam, waar in het geval van Dos por Dos het buffelhoorn vandaan komt, worden buffels ingezet als trekdieren in de landbouw. Na een productief leven, sterven de buffels van ouderdom en worden hun huid (leder) en hoorns hergebruikt.

De sieraden van Dos por Dos zijn vanaf € 12,50,- per stuk onder andere verkrijgbaar op dospordos.com.

Dos por Dos Amsterdam - Eigentijdse sieraden

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen

Bronvermelding

BabyBaby

Geef een reactie